Setari Cookie-uri

5 stiluri de accesorii pentru coafura miresei

Fiecare perioada istorica a lasat o amprenta in privinta look-ului. Mirese din toate timpurile au incercat in fel si chip sa gaseasca accesoriile perfecte pentru frumusete si aceasta a fost privita altfel de fiecare data.

Fiecare perioada istorica a lasat o amprenta in privinta look-ului. Mirese din toate timpurile au incercat in fel si chip sa gaseasca accesoriile perfecte pentru frumusete si aceasta a fost privita altfel de fiecare data.

Astazi diverse accesorii menite sa impodobeasca mireasa se gasesc in sute de exemplare. Insa cele mai cautate si indicate de catre stilisti reprezinta doar cateva stiluri de accesorii.

Cu tiara sau... cu accesorii?

In ciuda frumusetii diademei miresei, se pare ca astazi tot mai multe dintre acestea aleg accesoriile de par in schimbul tiarei. Aceasta pentru ca sunt mult mai comode, in diverse culori si dimensiuni si de asemenea se potrivesc si parului scurt.

1. Accesoriile cu pietre

Acestea se gasesc atat in diverse dimensiuni, forme cat si culori. Ele confera stralucire coafurei si ii creaza miresei o imagine de diva. Mai mult decat atat, pietre asortate pot fi prinse in voal, pe rochia miresei ori chiar pe pantofi sau gentuta acesteia.

Citește și:

2. Siraguri de margele

Preferatele raman perlele, in ciuda tuturor superstitiilor. Acestea confera coafurii o eleganta desavarsita, feminitate si gingasie. Vor fi asortate evident bijuteriilor si stilului nuntii.

3. Pene si fulgi

Desi sunt accesorii retro, sunt foarte dorite la momentul de fata. Pot fi aranjate sub forma de palarioara sau pur si simplu prinse in coafura.

4. Flori artificiale

In general acestea sunt preferate celor naturale datorita faptului ca sunt mai rezistente, mult mai usor de prins, au diverse culori si de asemenea dimensiunile pot fi mici si mari. Accesoriile mici pot fi prinse si in voal si de asemenea pot fi facute si alte elemente vestimentare, cum ar fi tortita gentii miresei.

5. Flori naturale

Aceste accesorii sunt foarte pretentioase. Insa odata alese, pot fi deosebit de elegante, conferand miresei o alura de geisha, de femeie gingasa si misterioasa. De obicei accesoriile florale naturale se asorteaza cu florile din buchet, cele din decoratiuni precum si cu floarea purtata de mire in piept.

Citește și:

Cu toate fluctuatiile modei, nu renuntati totusi la diadema, probabil singura ce va ofera imaginea unei printese.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.