Setari Cookie-uri

Pregateste-te sa fii mireasa cu cel mai frumos chip

Indiferent de tinuta pe care o vei adopta in unica zi a nuntii, de frumusetea rochiei de mireasa sau a accesoriilor, expresivitatea va fi extrem de importanta.

Indiferent de tinuta pe care o vei adopta in unica zi a nuntii, de frumusetea rochiei de mireasa sau a accesoriilor, expresivitatea va fi extrem de importanta.

Ca sa ai un chip stralucitor sanatatea tenului reprezinta elementul de baza. Daca nu obisnuiai sa ii acorzi tenului atentie zilnica, acum va trebui sa incepi sa faci asta si chiar cu mult timp inainte de nunta. Oricat de mult fond de ten ai folosi pentru a acoperi imperfectiunile, totusi ridurile si porii dilatati vor fi mereu vizibili, la fel si cosurile care, chiar daca nu se vor evidentia prin culoare, vor fi observate prin proeminenta.

Iata care sunt pasii pentru a avea un ten sanatos si tanar:
- Obisnuiti sa inlocuiti demachiantul cu spalatul pe fata. Demachiantul indeparteaza mai mult chimic machiajul, fiind evident toxic, incarcand porii si accelerand imbatranirea tenului. Este de preferat sa va spalati fata in fiecare seara cu apa calda si un sapun delicat, folosind un buretel pe care l-ati rezervat special tenului. Cu acesta veti putea curata suficient de bine porii dilatati, veti elimina din sebumul acumulat in axces si veti obtine o exfoliere foarte fina a tenului.
- Dupa fiecare spalare tamponati tenul cu o solutie tonica sau chiar zeama de lamaie.
- Mai apoi folositi o crema atat hidratanta cat si antirid. Principala cauza a aparitiei ridurilor este reprezentata de lipsa hidratarii si a vitaminelor din alimentatie. De aceea se recomanda hidratarea zilnica a tenului si consumul fructelor.
- Ca tot vorbim de creme, acestea trebuie folosite atat dimineata cat si seara (de zi si de noapte), avand grija sa aiba efecte, cum spuneam mai sus, hidratante si antirid. Pentru a obtine efecte mai bune de fiecare data cand le aplicati masati usor tenul timp de cateva minute. Nu stica sa folositi si creme pentru conturul ochilor, mai ales daca dormiti putin.
- Folositi macar o data pe saptamana masti naturale care sa contina vitamina A si E precum si fructe cu efecte hidratante.
- Exfoliati-va tenul lunar.
- Mergeti regulat la cosmetica. Faceti tratamente pentru eliminarea punctelor negre si a micsorarii porilor dilatati.

Citește și:

O mireasa frumoasa este intotdeauna cea cu miscari tandre, cu chip tanar si ingrijita.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.