Setari Cookie-uri

Esti stralucitoare, draga mea!

Cu siguranta vei radia toata in ziua nuntii, insa trebuie sa ai in vedere ca luminozitatea fetei tale sa fie cea mai potrivita pentru a fi imortalizata.

Cu siguranta vei radia toata in ziua nuntii, insa trebuie sa ai in vedere ca luminozitatea fetei tale sa fie cea mai potrivita pentru a fi imortalizata.

Admiratia spontana pe care o genereaza aparitia unei mirese care radiaza de fericire nu se compara cu nimic. De fapt, miresele fericite au un secret al lor, prin care emana lumina. Lumina vine din privire, dinauntru, dar e si alimentata suplimentar de incantarea cu care viitoarea sotie isi descopera in oglinda frumusetea.

In economia acestei stari solare, machiajul are un rol fundamental si, pe de-o parte, traduce „starea de gratie”, pe de alta o induce. Un cerc vicios fericit, in care ce se asterne pe chip, e un compliment pentru privitor, dar si o confirmare a efervescentei interioare.

Oglinda, oglinjoara!
Care sunt pasii pentru a dobandi acea stralucire a carei sursa pare necunoscuta, dar ale carei efecte sunt evidente? Machiajul are multe de zis.
Mai intai, un ten odihnit, netracasat, fara cearcane si bine rasfatat la cosmetica cu cateva zile inainte de marele moment este panza ideala pentru un artist machiaj pregatit sa construiasca o opera de arta. Sigur ca solutii se gasesc si pentru cele care lasa totul pe ultimul moment, dar nu e asa ca e mai bine sa avem cat mai putine exceptii de la regula, macar pentru un astfel de moment?

Citește și:

Si pentru ca tot vorbim de pregatiri, nu strica o experienta marina de cateva zile cu soare, apa, spa si un pic de bronz inainte de ceasul ceremoniei. Mereu, o piele putin bronzata are un „je ne sais quoi” misterios, elegant si relaxat, oferind toate datele pentru armonia unor fotografii spectaculoase.

Citestecontinuarea in revista Ideal Mariaj si descopera ponturile oferite de make-up artist-ul Dana Argesan.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.