Setari Cookie-uri

Machiajul miresei - de la realizare la expresivitate desavarsita

La ce te duce cu gandul o mireasa? Ce iti spune acest cuvant, ce sentimente expreima, ce viziune? Fiecare din noi se vede altfel mireasa, in stilul sau unic de a fi, insa cateva ganduri sunt comune atunci cand ne gandim la o mireasa: frumusete desavarsita si fericire.

La ce te duce cu gandul o mireasa? Ce iti spune acest cuvant, ce sentimente exprima, ce viziune? Fiecare din noi se vede altfel mireasa, in stilul sau unic de a fi, insa cateva ganduri sunt comune atunci cand ne gandim la o mireasa: frumusete desavarsita si fericire.

Da, o mireasa trebuie sa fie foarte frumoasa si totodata fericita, zambitoare, cu un chip luminos si totusi exprimand feminitate si gingasie.

Niciun chip nu e perfect, insa machiajul reprezinta practic o magie prin care sunt ascunse micile defecte si evidentiate trasaturile frumoase. Iti propunem astazi sa descoperi cum se realizeaza machiajul de mireasa pe diferite stiluri: luminos, inocent, cu o "pata" de culoare...

Machiajul miresei inocente

Culorile ce exprima inocenta si feminitate sunt in special rozul su albul, asadar acestea reprezinta culorile de baza pentru o mireasa ce alege acest tip de machiaj. Cele mai expresive elemente ale acestui look sunt privirile si zambetul larg.




Machiajul elegant si luminos

Un alt tip de machiaj este cel deosebit de elegant, asortat in general rochiilor de mireasa simple, fara crinolina, cu bijuterii delicate, de obicei perle si o coafura cuminte, dar feminina. Culorile folosite in machiaj sunt pale, naturale si usor sobre.



Machiaj pentru priviri seducatoare


Smokey eyes va reprezenta intotdeauna un machiaj potrivit femeilor, conferindu-le un aer seducator. In general in acest tip de machiaj sunt evidentiati ochii, mai putin buzele, fiind un machiaj potrivit pentru orice culoare a irisului. Este un machiaj mai greu de realizat, dar rezultatele merita pe deplin!


Dramatic look

Acest tip de machiaj este potrivit pentru miresele ce au ales o nunta eleganta sau romantica, fiind realizat in culori pale, dar cu efect puternic, dramatic.


Retro look

De multe ori am auzit spunandu-se ca femeile erau parca mai frumoase acum cateva decenii si aceasta pentru ca tinutele, machiajul si coafurile erau mult mai feminine. Un machiaj retro poate fi foarte feminin, dand un aer vesel si tanar miresei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.