Setari Cookie-uri

Video: Machiaj de mireasa

Invata cum sa iti realizezi singura machiajul din ziua nuntii in doar 5 pasi simpli.

Machiajul de mireasa... simplu, elegant si usor sofisticat. Pentru a iti realiza singura machiajul nu ai nevoie de foarte multe lucruri, ci doar de produsele pe care le folosesti zi de zi: crema hidratanta, baza pentru machiaj, anticearcan, fond de ten, pudra, farduri in nuante calde, mascara, eyeliner, blush si ruj.

Pasul 1: Dupa demachiere, foloseste crema hidratanta, asteapta cateva minute pentru a intra in piele, apoi aplica baza pentru machiaj. Lasa sa se usuce, dupa care foloseste fondul de ten (nu doar pe fata, ci si pe zona gatului si a decolteului). Continua nu pudra de ten (daca ai un ten gras, foloseste pudra compacta; daca tenul tau este uscat, foloseste pudra pulbere).

Pasul 2: Machiajul ochilor. Pentru ochi foloseste nuante calde, usor sidefate: crem, roz piersica, maro deschis. Pentru un look usor smokey eyes, aplica fard gri sau maro inchis la "intersectia" dintre pleoapa mobila superioara si arcada. Foloseste doua straturi de mascara pentru o privire seducatoare. Sfat: daca folosesti gene false, aplica-le cat mai aproape de genele tale naturale pentru un aspect natural.

Citește și:

Pasul 3: Machiajul sprancenelor. Cu un creion special (cu o nuanta mai inchis decat parul daca esti blonda si cu o nuanta mai deschis decat parul daca esti bruneta), traseaza linii usoare, scurte, pana cand umpli sprancenele. Aplica apoi un gel transparent pentru ca ele sa fie perfecte pe parcursul intregii zile.

Pasul 4: Machiajul obrajilor. Pentru obraji foloseste un blush in nuante cald: piersica, roz deschis.

Pasul 5: Machiajul buzelor. Nu folosi niciodata ruj rosu in ziua nuntii, este mult prea strident. Aplica un ruj care are aproape aceeasi nuanta ca nuanta naturala a buzelor tale.

Pentru mai multe informatii, te invit sa urmaresti clipul de mai jos:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.