Machiajul verii 2013: Machiajul solar + alte 9 super tipuri de machiaj de vara

Machiajul verii 2013: Machiajul solar + alte 9 super tipuri de machiaj de vara
Kudika
23 Mai 2013

Descopera 10 tipuri de machiaj ce merita incercate in aceasta vara!

Lasa-te incantata de bogatia cromatica a verii si inspira-te in machiajul tau zilnic din aceste tipuri de machiaj.

Vara lui 2013 este o vara a culorilor, iar machiajele vorbesc in consecinta despre vitalitate, caldura solara, exuberanta, bucuria de a trai. Machiajul verii are la baza farduri in culori specifice verii: galben, muult galben, cald, puternic si ocazional sub forma de auriu, dar si verde, oranj, albastru, rosu, roz fucsia, mov. Machiaj solar, machiaj curcubeu, machiaj tip lalea, machiaj glacial, machiaj in stilul anilor '60 sau '90... descopera 10 tipuri de machiaj ce merita incercate in aceasta vara!

Machiajul statement al ochilor este declaratia fundamentala de frumusete in vara lui 2013, iar GALBENUL, una din culorile primordiale ale noului sezon, pe care o regasim in incantatoare si multicolore combinatii si variatii. Buzele sunt lasate in umbra, in timp ce ochii sunt accentuati prin intermediul unui machiaj mai proeminent. Sprancele sunt bine conturate, la fel si genele inferioare.

Nicio vara nu poate exista fara exuberanta culorilor. Sprancele groase si bine definite merg mana in mana cu o paleta coloristica bogata si expansiva, creand un puternic impact vizual. Galben, rosu, verde, negru, alb cajal, albastru deschis... desi fiecare strop de fard pare aruncat intamplator, un efect cromatic mai armonios decat atat nici ca se putea.

Toate elementele par a fi statement in acest tip de machiaj: ochii, buzele, pometii, genele, sprancenele. Machiajul puternic al ochilor este reliefat si de un machiaj puternic al pometilor si al buzelor. Culori tari, puternice, culorile curcubeului sunt alaturate pentru a recrea un intens efect de curcubeu. Genele false atasate in exteriorul ochiului fac deliciul acestui Machiaj Curcubeu.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro.

Sursa foto: Shutterstock.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri