Setari Cookie-uri

Video: Manichiura de poveste

Alege o manichiura speciala pentru ziua nuntii

Pentru aceasta zi cu adevarat speciala din viata ta trebuie sa arati impecabil din varful coronitei pana la varful unghiilor. Alegerea manichiurii potrivite poate fi o bataie de cap in plus insa daca urmaresti cu atentie acest tutorial, vei descoperi cum sa faci o manichiura de efect, dar eleganta si cu mult stil.

Uneori, o manichiura realizata prost sau prea incarcata poate strica o aparitie de pomina. Nu vrei ca unghiile tale sa arate ca un glob pentru pomul de Craciun dar nici nu le poti lasa de izbeliste.

Pentru inceput, procedezi ca la orice alta manichiura. Aplici un strat de baza pentru a proteja suprafata unghiei. Ai nevoie apoi de un lac de unghii alb pe care sa il aplici pe diagonala.
Daca nu iti iese o linie drepta folosind pensula obisnuita, traseaza o linie alba cu o scobitoare apoi umple spatiul ramas pana la varf.

Poti incerca de asemenea si cu o banda de scotch insa trebuie sa ai grija cum o aplici ca sa nu iti strici stratul de baza. Asteapta pana la 10 minute, astfel incat lacul alb sa aiba timp sa se usuce bine.
Modelul dantelat poate fi obtinut cu ajutorul unei stampile speciale insa la fel de usor poate fi desenat si cu o scobitoare.

Citește și:

Acolo unde se termina lacul alb, inmoaie scobitoarea in aceeasi oja si fa semicercuri mici. Va fi dificil sa le obtii prin trasarea unei linii. Cel mai simplu este sa faci intai cateva puncte cu scobitoarea si apoi sa le unesti.

Pentru urmatoarea etapa, ai nevoie de un burete pentru machiaj si un lac de unghii argintiu. Inmoaie buretelul in oja si tamponeaza usor varful unghiilor. Peste partea argintie, poti aplica un strat subtire de oja cu sclipici, ca sa accentuezi putin modelul unghiei. Orice surplus de pe langa unghie poate fi curatat foarte usor cu un betisor pentru urechi sau o pensula subtire inmuiata in accetona.

La final, adauga un strat de lac transparent. Acesta va da o stralucire delicata unghiilor tale si va proteja mai bine manichiura. Sclipiciul si oja argintie pot fi destul de greu de indepartat si iti poti murdari toata mana.

Citește și:

Cand te-ai hotarat ca este momentul sa le stergi, foloseste cateva bucatele de vata pe care le inmoi in acetona. Aplica-le pe unghie apoi infasoara cu o bucata de staniol. Asteapta 10 minute apoi maseaza usor unghia iar oja va fi indepartata foarte usor.

Dizolvantul deshidrateaza unghia si pielea degetelor. De aceea, dupa ce iti indepartezi oja, foloseste un ulei pentru cuticule sau o crema hidratanta.

sursa foto prima pagina: Captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.