Setari Cookie-uri

Video: Machiaj de toamna pentru mirese

Machiaza-te in ton cu culorile toamnei.

Acest articol este destinat tuturor mireselor: daca te machiezi singura, acesta este un tutorial simplu, in care vei obtine un look spectaculos; daca ai deja un makeup artist, poti privi acest material precum o inspiratie in ceea ce priveste machiajul pe care il vei purta in ziua nuntii.

Si cum toamna si-a facut deja aparitia, iti propunem sa incerci un machiaj in ton cu culorile acestui superb anotimp.

Produsele de care ai nevoie: baza pentru machiaj, corector, fond de ten, pudra, fard de pleoape (nuante: piersica, maro, violet), creion pentru sprancene, mascara, ruj puternic (cranberry), blush si bronzer.

Foto interior si prima pagina: Mireasa Shutterstock

Pasul 1

incepe cu pregatirea tenului: demachiaza, curata si hidrateaza. Aplica baza pentru machiajul, asteapta doua minute pentru a se usca, apoi foloseste corectorul in zonele in care chiar ai nevoie.

Citește și:

Pentru a aplica fondul de ten – iti recomand sa iti folosesti degetele (aratator si mijlociu). Astfel, produsul va fi aplicat uniform pe intreaga fata. Nu uita de zona gatului si a decolteului.

Urmatoarea etapa: pudra. Daca ai un ten fara probleme, poti sari peste acest pas. Daca ai un ten cu probleme (cosuri, puncte negre sau ai tenul gras), pudra este un must have.

Pasul 2: Machiajul ochilor.

Aplica un fard deschis la culoare (crem) pe intreaga pleoapa superioara. Pentru un efect smokey eyes, foloseste un maro inchis (sau violet) in coltul exterior al pleoapei. Contureaza usor si pleoapa inferioara, apoi aplica o mascara rezistenta la transfer in doua straturi.

Sfat: Iti sugerez sa nu exagerezi cu conturarea ochilor. Folosirea tusului sau a creionului dermatograf este optionala, dar daca vrei sa le aplici nu uita sa trasezi o linie cat mai fina. Nu vrem ca machiajul sa fie foarte incarcat.

Citește și:

Cu un creion de sprancene, contureaza usor linia naturala a acestora, apoi umple interiorul. Pieptana cu un pieptene special (poti folosi si aplicatorul unei mascara vechi – il speli si este un pieptene de sprancene eficient).

Pasul 3: Machiajul buzelor + conturarea fetei

Foloseste un ruj intens pentru buze senzuale: rosu inchis, burgundy sau cranberry.

Pentru conturarea fetei, ai nevoie de un bronzer: aplica sub linia naturala a pometilor, sub zona mandibulei si in zona tamplelor. Apoi foloseste un blush exact pe linia pometilor.

Machiajul este gata! Daca vrei sa reziste, poti opta pentru un spray special de fixare.

Pentru mai multe detalii, urmareste tutorialul de mai jos.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.