Setari Cookie-uri

Manichiura speciala pentru mirese stralucitoare

In ziua nuntii trebuie sa arati impecabil din cap pana-n picioare asa ca nu uita de detaliile importante precum manichiura!

Ziua nuntii si momentul in care imbracam rochia de mireasa sunt sfinte pentru noi femeile pentru ca ne gandim la ziua asta inca din copilarie, de cand ne citea mama basme cu printi si printese.

Si visam la un print ca in povesti si la o nunta cum vedem numai in filme, o nunta care sa dureze trei zile si trei nopti, o nunta despre care sa vuiasca ziarele si sa scrie toata presa.

Nu se intampla asa in toate cazurile, dar un lucru este sigur: in ziua nuntii trebuie sa arati ca o printesa!

Stim foarte bine ca mainile sunt oglinda unui om, mai ales ale unei femei asa ca special pentru tine si pentru cea mai frumoasa zi din viata ta am pregatit un tutorial care sa iti arate cum poti sa ai o manichiura fabuloasa in doar cateva minute.

Ai nevoie de o baza pentru unghii, un lac de unghii nude sidefat, un lac de unghii cu sclipici fin, o pudra de sclipici alb si una aurie, o pensula evantai si un lac protector.

Citește și:

Se aplica baza pentru unghii si la interval de doua minute lacul de unghii sidefat.

Pe trei sferturi de unghie se aplica lacul de unghii cu scipici fin si imediat se presara pudra de sclipici alb si cel auriu cu ajutorul pensulei evantai exact ca in tutorial.

Dupa ce se usuca, se aplica lacul protector care ofera un plus de stralucire si rezistenta manichiurii.

Spor!

Sursa video: YouTube.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.