Setari Cookie-uri

Coafura perfecta pentru nunta

Ai nevoie de un pic de indemanare si cateva accesorii ajutatoare, iar coafura speciala de mireasa este gata in doar cateva minute!

Ziua nuntii este una dintre cele mai fericite si mai emotionante zile din viata unei femei. O singura data in viata esti mireasa (sau cel putin asa ar fi de preferat) si vrei ca acea zi sa fie cu adevarat speciala si memorabila.

Te asiguri de acest lucru cu mult timp inainte. Pui la punct toate detaliile si ai grija ca totul sa fie perfect pentru ziua cea mare.

In ceea ce priveste tinuta de mireasa aceasta trebuie sa fie impecabila fara doar si poate. Pentru asta vei avea grija ca totul sa arate bine de la pedichiura pana la agrafele din par.

foto coafura de nunta frumoasa sursa shutterstock

Ti-am pregatit un tutorial cu o coafura de mireasa irezistibila. Cu un pic de indemanare poti sa o realizezi si tu.

Ai nevoie de:

- Un ondulator
- Fixativ
- Agrafe
- Si un pic de imaginatie
- O floare

Dupa ce ai facut cateva bucle lejere trebuie sa imparti parul in suvite cat de cat egale. Iei fiecare suvita in parte, o invarti pe deget, o prinzi foarte bine cu agrafe si o fixezi perfect cu fixativ astfel incat sa reziste toata noaptea.

Citește și:

Se incepe cu partea din spate. Cand ai ajuns la partea din fata tapeaza parul un pic si apoi continua cu buclele lejere.

Suvitele de par care raman in parti trebuie sa le aduci in spate si sa le fixezi la fel de bine cu agrafe. Pentru un efect surprinzator lasa doua suvite foarte subtiri sa pice lejer in parti.

Fixeaza totul foarte bine cu ajutorul fixativului.

Daca vrei ca totul sa fie si mai bine poti sa apelezi la o floare pe care sa o atasezi intr-o parte si coafura ta perfecta este gata.

Pentru mai multe detalii urmareste clipul de mai jos:

Sursa video: YouTube.com

foto prima pagina o fata cu o coafura de nunta sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.