Setari Cookie-uri

Fii si tu o mireasa de pus in rama! Be a MONROE BRIDE!

Indiferent ca adopti stilul romantic, clasic, extravagant sau retro, in 2014 trebuie sa fii o mireasa de pus in rama.

Comunicat de presa

Sinziana Iaru, make-up artist si trainer la Monroe Make-up and Hair Lounge, lanseaza o noua colectie de machiaje dedicata mireselor. Intitulata sugestiv MONROE BRIDE, colectia isi gaseste inspiratia in frumusetea si stilul Marilyn Monroe si prezinta o adaptare a acestuia in 6 look-uri diferite.

"In 2014 miresele mele se vor reinventa, chiar si cele care adopta un look clasic vor apela la elemente care sa le scoata in evidenta. Tendinta la nivel global este nunta cu tematica, implicit intreaga imagine a miresei se va realiza in jurul temei alese. Am din ce in ce mai multe cereri de mireasa retro, punk, rock, nonconformista sau in stilul arabic si indian. Fiecare mireasa poate avea un stil unic pe care il putem descoperi impreuna in urma unei consultatii cu specialistii Monroe." (Sinziana Iaru- Make-up artist)

Citește și:

La targul de mirese ce are loc in acest weekend, intreaga echipa Monroe, coordonata de Sinziana, va sta la dispozitie viitoarelor mirese care vor sa-si descopere stilul, sa incerce variante de make-up si hairstyle sau sa participe la concursul Monroe Bride Wannabe.

Buze nude, rosii, corai deschis, degradeuri de nuante pastelate, bejuri, culori mate sau sclipitoare, codite de tus sau smokey eyes, toate se regasesc in noua colectie Monroe Bride, semnata de Sinziana Iaru, in colaborare cu Alina Cotta, Mihai Ion Photography si Cosmina Englizian Couture.
Fii si tu o mireasa de pus in rama, reinventeaza-te si adopta un look in tendinte.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.