Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Sinziana Iaru si Monroe Make-up and Hair Lounge au lansat in cadrul targului o colectie speciala de make-up si hair, dedicata mireselor. Colectia formata din 6 look-uri de mireasa: Romantic bride, Monroe bride, Diva bride, Classic bride, Retro bride si Boheme Chic bride isi gaseste inspiratia in machiajele Marilyn Monroe si poate fi usor adaptata in functie de stilul, personalitatea si fizionomia fetei viitoarei mirese.

Sinziana Iaru: "Daca vorbim despre tendintele in machiaj pentru acest an putem spune ca este anul care multumeste gustul tuturor. De la machiajul aproape inexistent nude, la cel diafan, sau cat eye, smokey eyes in diverse culori si pana la pleoape metalice. Insa, ca de fiecare data, recomand sa purtam ce ne sta bine adaptat bineinteles momentului zilei sau evenimentului la care urmeaza sa luam parte.

Nu recomand culorile puternice (verde, albastru, roz Fuchsia ) pe pleoape pentru ziua nuntii. Persoanele care au cearcane ar trebui sa se fereasca de culoare mov, care ar accentua si mai mult acest aspect al ochiului, facandu-l sa para si mai obosit si mai incercanat.

Cand vorbim de imperfectiuni ale tenului ce trebuie acoperite, vorbim despre un exercitiu ce presupune migala. De exemplu daca avem imperfectiuni de genul comedoane, umflaturi rosii etc, recomand sa aplicam corectorul punctual cu ajutorul degetului inelar pe fiecare problema in parte, mai apoi estompam marginile tot prin tapotare cu ajutorul degetului si fixam cu pudra. Pentru persoanele care au cearcanele vizibile, aplicarea unei pudre in nuanta banana poate face minuni pentru aspectul final al machiajului."

Ca o concluzie : Buze nude, rosii, corai deschis, degradeuri de nuante pastelate, bejuri, culori mate sau sclipitoare, codite de tus sau smokey eyes, toate se regasesc in noua colectie Monroe Bride, semnata de Sinziana Iaru, in colaborare cu Alina Cotta, Mihai Ion Photography si Cosmina Englizian Couture.
Fii si tu o mireasa de pus in rama, reinventeaza-te si adopta un look in tendinte.

50 de coafuri si tunsori in tendinte pentru ANUL 2017
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: