Setari Cookie-uri

Pregatirea tenului pentru ziua nuntii

Tot ce trebuie sa faci pentru ca tenul tau sa fie perfect in ziua nuntii

In ziua nuntii cu siguranta trebuie sa fii radianta asa ca este recomandat sa iti pregatesti tenul din timp pentru aceasta zi speciala din viata ta. Cu toate cate ai pe cap, pentru ca planuirea unei nunti nu este tocmai cel mai simplu lucru de facut, trebuie sa ai mare grija la aspectul fizic.

Oricat de mult ai avea de alergat nu trebuie sa neglijezi odihna si alimentatia zilnica. Incearca sa nu te infometezi toata ziua si sa mananci seara pentru ca atunci este singurul moment (si cateodata nici atunci) cand poti manca linistita.

Pana la urma nu esti nici prima femeie si nici ultima care pregateste o nunta si vei vedea ca totul o sa fie asa cum ai visat.

foto: mireasa tanara, Shutterstock

Consultatie la dermatolog

In situatia in care te confrunti cu problemele tenului iti recomandam sa iti faci o programare la dermatolog din timp pentru ca tratamentul sa dea rezultate si sa nu ai nicio problema in ziua nuntii. Probleme ale tenului pot aparea si in timpul in care tu iti planifici cu atentie nunta. Din cauza stresului, a oboselii si a alimentatiei neglijate, tenul tau poate avea de suferit asa ca ai mare grija si nu neglija aceste aspecte.

Citește și:

Tratamentele efectuate din timp

Daca vrei sa incerci ceva nou pentru tenul tau iti recomandam sa o faci cu cateva luni inainte de ziua nuntii pentru a nu avea surprize neplacute. Tratamentele pot avea diverse rezultate in functie de tipul tenului si de stilul de viata.

Stilizarea sprancenelor

Cred ca fiecare femeie s-a confruntat cu aceasta problema la un moment dat: forma sprancenelor. Parca niciodata nu suntem multumite de cosmeticiana noua de la salon si niciodata nu nimerim persoana potrivita. In aceasata situatie este bine sa te bazezi pe recomandarile prietenelor si ar trebui sa faci asta cu cateva luni inainte de nunta pentru a putea ajunge la forma perfecta.

Proba la machiaj

Machiajul de mireasa trebuie sa fie unul impecabil si rezistent. Trebuie sa reziste pana la 24 de ore si sa fie asa cum iti doresti. Apeleaza la un makeup artist care are ceva experienta. Cu siguranta nu vrei sa fii cobai tocmai in ziua nuntii.

Citește și:

Atentie la produsele cosmetice

Incearca sa nu schimbi produsele pentru ingrijire si cele pentru infrumusetare inainte de ziua nuntii pentru ca este posibil ca tenul tau sa nu le accepte si sa ai un fel de reactie alergica ceea ce nu cred ca iti doresti in ziua nuntii. Ramai la produsele pe care le folosesti de obicei si in care ai incredere.

foto prima pagina: mireasa frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.