Setari Cookie-uri

Cum sa arati fabulos in ziua nuntii

Daca vrei sa arati fabulos in ziua nuntii trebuie sa tii cont de aceste mici sfaturi utile.

Fiecare mireasa vrea sa arate exceptional in ziua nuntii si cu siguranta sacrificiile sunt pe masura. Sunt insa cateva trucuri care ne ajuta sa stralucim cu adevarat in ziua nuntii si sa fim miresele la care am visat intotdeauna.

Ten luminos

Pentru ziua nuntii machiajul trebuie sa fie realizat cu produse rezistente la transfer si la apa. Alege o crema de fata iluminatoare si un fond de ten exact in nuanta tenului tau pentru ca pozele sa iasa superbe. Pune accentul pe ochi si pometi, iar buzele lasa-le cat mai natural.

foto: mireasa frumoasa, Shutterstock

Pometi conturati

Daca este vara si ai tenul bronzat poti opta pentru un blush in nuantele bronzului, iar daca soarele nu prea te-a vazut vara asta si tenul tau este mai alb, alege nuante de roz pal sau piersica coapta. Contureaza bine pometii astfel incat chipul tau sa fie cat mai luminos.

Citește și:

Buze seducatoare

Daca alegi sa pui accentul pe ochi pentru a avea o privire patrunzatoare, buzele ar trebui sa ramana in culori neutre sau cel mult un roz pal. Daca ochii tai au un machiaj natural iar pometii sunt bine conturati atunci si buzele trebuie sa iasa in evidenta cu o culoare puternica si stralucitoare.

Ochi stralucitori

Cand vine vorba despre machiajul mireselor se pune accentul pe ochi astfel incat acestia sa fie cat mai bine conturati oferind o privire seducator de patrunzatoare. Alege sa iti conturezi ochii in culorile ce ti-I pun in evidenta si adauga un plus de stralucire.

Par superb

Coafurile mireselor sunt de cele mai multe ori spectaculoase. Cocurile de diferite dimensiuni si diferite forme atrag atentia invitatilor si ofera mireselor un strop de eleganta si de rafinament. Daca vrei sa iesi un pic din tipar poti opta pentru impletituri delicate si bine definite sau pentru bucle lejere si stralucitoare.

Citește și:

foto prima pagina: mireasa vesela, Shuttertock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.