Setari Cookie-uri

Machiaj de mireasa pentru anul 2015

Descopera ce se poarta in materie de machiaj de mireasa in anul 2015

Asa cum ne-am obisnuit pana acum, anul nou vine intotdeauna cu tendinte noi in ceea ce priveste trendurile in moda, machiaj, coafuri, petreceri, evenimente si nu in ultimul rand, nunti.

Astazi v-am pregatit un material frumos, un material ce va dezvaluie secretele unui machiaj perfect pentru un look de mireasa spectaculos in noul an.

Machiaj puternic

foto: fata machiata, Shutterstock

Daca esti un pic mai curajoasa poti sa risti sis a incerci un machiaj puternic. Combina culorile tari, stilurile avangardiste de machiaj si indrazneste sa porti in ziua nuntii un machiaj deosebit care sa te scoata din tiparele deja suprautilizate ale mireselor.

Sprancene definite

foto: machiaj, Shutterstock

Sprancele tale iti scot in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale fetei daca sunt conturate asa cum trebuie, in conformitate cu fizionomia ta. Opteaza pentru serviciile unui specialist, pentru ca in ziua cea mare vei vrea cu siguranta asa arati spectaculos. Defineste-le cat mai bine si contureaza-le cu ajutorul unui fard special pentru sprancene astfel incat sa arate perfect.

Citește și:

Machiaj natural

foto: poza artistica, Shutterstock

Machiajul natural se afla in tendinte sezon dupa sezon si asta nu poate decat sa ne bucure. Este special creat pentru miresele care vor sa isi pastreze look-ul natural in ziua nunti si sa impresioneze prin tinuta, coafura, sau orice altceva in afara de machiaj. Machiajul natural este in acelasi timp si unul dintre cele mai apreciate pentru ca trasaturile fetei sunt mult mai vizibile.

Ochi conturati

foto: buchet de mireasa, Shutterstock

Ochii foarte bine conturati ofera o privire patrunzatoare, stralucitoare si cuceritoare. Daca optezi pentru un machiaj in care ochii sa fie piesa centrala, alege un contur care sa evidentieze foarte bine culoarea si forma acestora.

Buze evidentiate

foto: buze frumoase, Shutterstock

Buzele de obicei sunt neglijate atunci cand vine vorba de machiaj, sau alegem la intamplare un ruj care credem noi ca se potriveste. Pentru un machiaj de mireasa ideal, buzele trebuie sa fie si ele puse in valoare si evidentiate in cel mai frumos mod posibil, astfel incat sa alcatuiasca o poveste impreuna cu retsul amchiajului, coafura si zambetul miresei.

Citește și:

Foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.