Setari Cookie-uri

6 Produse de make-up indispensabile pentru mirese

Niciunul dintre ele nu trebuie sa iti lipseasca pentru machiajul din ziua nuntii!

Machiajul unei mirese trebuie sa fie impecabil si acest lucru poate fi dobandit doar cu produse de calitate. Gandeste-te ca machiajul trebuie sa reziste pana la 24 de ore mai ales sub influenta stresului, a caldurii, a agitatiei si a altor lucruri ce pot duce la deteriorarea rapida a machiajului, lucru care nu este de dorit pentru nicio mireasa in ziua nuntii.

Am alcatuit o lista a celor mai importante produse de make-up pe care orice mireasa trebuie sa le aiba si sa le foloseasca in realizarea machiajului pentru ziua nuntii.

1. Baza de machiaj

O baza de machiaj va ajuta restul produselor sa se fixeze mai bine pe ten si va ascunde primele imperfectiuni ale tenuui uniformizand culoarea acestuia pentru ca fondul de ten sa poata sa acopere asa cum trebuie.

2. Fond de ten rezistent la transfer

Pentru ca te asteapta multe pupaturi si multe dansuri la nunta ta, ai nevoie cu siguranta de un fond de ten de calitate care sa fie rezistent la transfer. Unul foarte bun rezista pe ten pana la 48 de ore daca este aplicat corect si daca ai grija ca nuanta sa fie aceeasi cu nuanta ta naturala.

Citește și:

3. Rimel rezistent la apa

Cu siguranta nu vei scapa de lacrimile din ziua nuntii si nu vrei ca acest lucru sa iti strice un machiaj realizat perfect. Rimelul rezistent la apa este litera de lege in ceea ce priveste machiajul de mireasa asa ca ai grija sa il iei pe cel mai bun.

4. Un ruj rezistent la transfer

Tot la pupaturi ne referim si acum si mai ales la felicitarile pe care le primesti in ziua nuntii. Daca nu vrei sa iti refaci machiajul din 10 in 10 minute ar fi bine sa apelezi la un ruj rezistent la transfer pentru ca vei avea nevoie cu siguranta.

5. Un blush in nuante calde

Machiajul de mireasa trebuie sa fie in nuante calde pentru a infrumuseta privirea si pentru a pastra look-ul misterios al unei mirese. Un blush in nuante roz pal va completa machiajul si iti va oferi o stralucire deosebita.

6. O pudra compacta

Pudra compacta este mult mai eficienta si mai rezistenta decat cea pulbere. Ea iti va tine excesul de sebum sub control si te va ajuta sa eviti aspectul de ten lucios pe tot parcursul evenimentului tau important.

Citește și:

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.