Setari Cookie-uri

Ce parfum porti in ziua nuntii?

In ziua nuntii totul trebuie sa fie perfect. De la cea mai mica suvita de par, pana la cel mai mic deget de la picior si pana la ultima mireasma de parfum. Vorbind de asta, tu ce parfum porti in ziua nuntii?

Poate parea foarte simplu sa iti alegi parfumul de mireasa, dar de fapt este la fel de dificil ca si in cazul alegerii rochiei, a pantofilor si a accesoriilor. Chiar daca fiecare dintre noi are un parfum preferat, in ziua nuntii cu siguranta vrem sa purtam ceva deosebit, ceva care sa atraga, ceva care sa ne inspire si sa ii suprinda pana si pe invitati.

Parfumurile se gasesc in diferite forme, stiluri, sticlute si recipiente care mai de care mai interesante avand arome si miresme extrem de variate.

parfum

foto: parfum de mireasa, shutterstock

Cateva dintre cele mai bune alegeri pentru parfumul de mireasa sunt urmatoarele:

Parfum dulce

Parfumul dulce nu este pe placul tuturor, insa daca agreezi aceste arome, iar tinuta ta este asemanatoare unei printese parca desprinsa din basme, ti se potrivetse perfect un parfum ce are la baza note dulci si se impleteste usor cu ceva mai delicat care sa atraga interesul celor din jur.

Citește și:

Parfum fructat

Parfumurile fructate sunt perfecte pentru zilele de vara cand fructele sunt delicioase. Alege un parfum cu aroma de piersica sau caisa, fructe intens parfumate si foarte delicate. Cus siguranta tinuta ta se potrivetse perfect cu un asemenea parfum deosebit.

Parfum citric

Parfumurile citrice se potrivesc sezonului un pic mai racoros atunci cand citricele sunt extrem de zemoase si de gustoase. Inlatura racoarea zilelor cu un parfum inspirat din mireasma si efervescenta citricelor, iar tu te vei simti revigorata intreaga zi.

Parfum delicat

O adevarata printesa este foarte delicata si incearca sa nu epateze si sa nu iasa in evidenta prin lucruri puternice care sa atraga privirile celor din jur. Daca esti o admiratoare a lucrurilor delicate si a celor pretioase, alege un parfum cu note extrem de delicate, care sa lase in urma o mireasma placuta si foarte usor sesizabila.

Citește și:

Parfum puternic

Parfumurile puternice se potrivesc doamnelor trecute de prima tinerete si celor care apreciaza acest gen de parfumuri. Ele sunt foarte sofisticate si nu oricine stie sa apreceieze un parfum puternic, dar un parfum de bun gust.

Parfum floral

Parfumul floral este deosebit de potrivit pentru nuntile ce se organizeaza primavara cand natura se trezeste la viata, iar pomii si florile infloresc din ce in ce mai frumos. Fii in ton cu natura si poarta un parfum floral delicat.

foto prima pagina: parfum si margele, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.