Setari Cookie-uri

Cum sa te pregatesti pentru o nunta de vara

Sfaturi esentiale pentru nuntile de vara!

Vara este un sezon foarte pretentios atunci cand trebuie sa te pregatesti pentru un eveniment. Prognoza meteo este atat de neclara, incat nu stii daca sa optezi pentru o rochie scurta, sau pentru ceva care sa te acopere cat mai mult in caz de ploi neasteptate.

Daca vorbim despre nuntile de vara, pentru ca este sezonul lor, trebuie sa stim foarte bine cu ce ne confruntam si care sunt lucrurile esentiale la care trebuie sa avem grija pentru a arata spectaculos in ziua nuntii.

nunta de vara

foto: mireasa tanara, shutterstock

Bronzeaza-te

Un look perfect pentru vara trebuie sa fie accesorizat cu cel mai important element al sezonului: bronzul. Ai grija ca pana in ziua nuntii sa obtii un bronz perfect si sa nu te confrunti cu neplacerea pielii care se cojeste.

Ai grija la dantura

Incearca tratamente si trucuri naturale care sa te ajuta sa iti albesti dantura cu cateva nuante pana in ziua marelui eveniment. Zambetul tau trebuie sa fie spectaculos si trebuie sa il porti toata ziua.

Citește și:

Alimentatia este importanta

Incearca sa mananci cat mai light si sa consumi alimente care nu au potential alergenic sau nu predispun la balonari excesive. Ar fi de preferat sa consume salate si ceva proteine pentru un plus de energie.

Ingrijeste-ti tenul

Este esential ca tenul tau sa arate impecabil, asa ca de preferat este sa il pregatesti cu ceva timp inanite apeland la practicile specialistilor si la sfaturile pe care acestia le au pentru tine.

Parul trebuie sa arate minuat

Nu schimba radical tunsoarea sau culoarea parului pentru ca este posibil sa regreti alegerea facuta. Hidrataeaza bine parul si apeleaza la serviciile unui specialist pentru aranjarea lui.

Fii atenta la machiaj

Machiajul de nunta este extrem de important asa ca ar trebuisa fii foarte atenta. Alege-ti cu grija cosmeticiana care te va machia si spune-i care sunt nevoile tenului tau. Fii atenta sa foloseasca produse de calitate si sa iti puna in evienta cele mai frumoase trasaturi.

Citește și:

Nu uita sa te simti bine

Trebuie sa te simti bine toata ziua si sa arati lucrul acesta si invitatilor tai. Este esential ca ei sa te vada ca te simti bine, iar astfel vor fi incantati sa participe la frumosul tau eveniment.

foto prima pagina: mireasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.