Setari Cookie-uri

Luna de miere pe un taram fermecat

Vechiul regat al Siamului figureaza printre destinatiile fetis ale turistilor din intreaga lume. In ciuda cutremurelor, a atentatelor sau a recentei lovituri de stat, farmecele Thailandei sunt indiscutabil mult mai puternice.

Vechiul regat al Siamului figureaza printre destinatiile fetis ale turistilor din intreaga lume. In ciuda cutremurelor, a atentatelor sau a recentei lovituri de stat, farmecele Thailandei sunt indiscutabil mult mai puternice.

Ce ii determina insa pe turisti sa aleaga Thailanda ca destinatie favorita pentru vacante? Rare sunt destinatiile care afiseaza un procent de satisfactie de 100%. Regatul din sud-estul Asiei se bucura insa in prezent de o admiratie tot mai mare, astfel incat destinatii ca Indonezia sau Sri Lanka au pierdut teren. In 2006 Thailanda a intampinat 13,820 de milioane de turisti, cu 20 de procente mai mult fata de anul precedent, iar pentru anul 2007 numarul de turisti estimat este de 15 milioane.

Cei care au vizitat deja Thailanda au o parere unanima: aici totul este seducator. Este o tara de care te atasezi foarte repede iar totul este simplu. Poti sa te depalsezi cu autobuzul, cu trenul sau cu avionul fara sa te ratacesti. In ceea ce priveste cazarea, o gama diversificata de hoteluri, de la hanuri care afiseaza cele mai mici preturi pentru o noapte de cazare pana la cateva sute de euro pentru a petrece o noapte la hotelul Triangle din Bangkok iti stau la dispozitie.

Citește și:

Thailanda este o tara pentru toate gusturile: turismul cultural, balnear, sportiv, animalier sau chiar citadin sunt la dispozitia fiecarui calator. Nu trebuie insa sa uitam renumitele spa-uri pentru care vechiul regat al Siamului este renumit. Preturile pentru un sejur de o saptamana incep de la 1.000 de euro iar daca luam in calcul si ofertele companiilor aeriene low – cost, unde pretul unui bilet dus-intors porneste de la 400 de euro, atunci chiar merita efortul.

Un alt argument in favoare acestei destinatii exotice il reprezinta nivelul facil de acces, Thailanda fiind desemnata prima escala de pe continentul Asiatic, lucru care permite si o mica escapada in Laos, Vietnam, Cambogia sau Birmania. Conform statisticilor unul din cinci turisti alege o aventura de acest fel. De la padurile Triunghiului de Aur (Chiang Mai) la plajele din Sud (Kho Samui, Phuket), trecand prin orasul istoric Ayuttaya, restaurantele rafinate din Bangkok sau vizitand manastirile cuprinse de liniste ale caror lacuri sunt impanzite cu flori de lotus, Thailanda ofera cela mai frumoase peisaje care te ademenesc sa cunosti cat mai mult despre istoria, cultura si obiceiurile sale.

Citește și:

Sursa: Your Money

Citeste articole asemanatoare pe Your Money

In interiorul celei mai scumpe resedinte private din lume

Povestea de dragoste care a inspirat celebra emblema Rolls-Royce

Cel mai subtire telefon de lux din lume

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.