Setari Cookie-uri

Luna de miere 2014: Destinatii exotice

Destinatiile exotice reprezinta alegerea celor mai multe cupluri in ceea ce priveste luna de miere asa ca am ales cinci dintre cele mai frumoase destinatii.

Luna de miere in aceasta perioada a anului trebuie sa aiba ca destinatie un loc exotic cu mult soare, nisip alb si apa de un albastru orbitor, iar plaja sa fie o incantare pentru priviri.

O atmosfera relaxanta si linistita alaturi de proaspatul tau sot care va va oferi amintiri de neuitat. Propunerile noastre pentru luna de miere a acestui an sunt urmatoarele:

foto: tineri casatoriti, Shutterstock

Maldive

De ce Maldive? Pentru ca ai la dispozitie 1 200 de insule dintre care poti sa alegi ce iti place cel mai mult, pentru ca apa de aici nu se compara cu apa din alta parte, iar nisipul alb te cucereste pe loc. Este una dintre cele mai cautate destinatii atunci cand vine vorba despre luna de miere exotica.

Bora Bora

Daca nu vii aici in luna de miere atunci cand? Este destinatia perfecta pentru un sejur in care sa uiti de griji si de probleme, sa te bucuri de clipe minunate alaturi de partenerul tau si sa nu te gandesti decat la ce cocktail sa mai bei si pe ce sezlong sa mai lenevesti.

Citește și:

Dubai

Una dintre cele mai cautate destinatii nu numai pentru luna de miere ci si pentru vacante extravagante. Este o experienta unica momentul in care ai contact cu o cultura total diferita de a ta si incepi sa observi modul de viata al altor civilizatii. Bogatia si luxul acestui stat sunt incomparabile. Cu adevarat o vacanta de lux.

Mauritius

Insulele Mauritius sunt o alta destinatie c emerita luata in calcul. Apa limpede si calda te paote tine prizoniera pe plaja cat este ziua de lunga. Momente de relaxare alaturi de proaspatul tau sot unde nu va deranjeaza nimeni altcineva in afara de adierea calda a vantului prietenos.

Seychelles

Caldura Oceanului Indian va asteapta cu apa limpede, nisip fin si o vegetatie luxurianta. Daca vreti o luna de miere cat mai intima si mai retrasa unde sa nu aveti parte de prea multa agitatie aceasta este una dintre cele mai bune alegeri.

Citește și:

foto prima pagina: cuplu in luna de miere, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.