In noaptea nuntii....

In noaptea nuntii....
Kudika
4 Martie 2008

Am aflat cu intristare ca mirii nu au parte de o noapte de dragoste la propriu in noaptea nuntii...

Am aflat cu intristare ca mirii nu au parte de o noapte de dragoste la propriu in noaptea nuntii...

Cum? De ce? Cum de este permis asa ceva, m-am intrebat cu o usoara disperare in glas. M-am alarmat terbil pentru ca mi se pare o adevarata tragedie... am jurat ca asa ceva nu mi se va intampla tocmai mie, planificatoare de nopti de amor.

Pe vremea mea...

Noaptea nuntii nu mai reprezinta pentru majoritatea persoanelor tot ceea ce obisnuia sa insemne. Motivul este simplu: cuplurile nu mai fac dragoste pentru prima data in noaptea nuntii, iar mireasa a incetat acum cateva secole sa fie virgina.

Acum va puteti potoli din ras si sa cititi in continuare...

La altii...

Nu este neaparat o absurditate acest obicei. Exista inca minoritati care respecta aceste reguli. Un astfel de exemplu sunt machedonii care au ca regula de aur ca mireasa sa fie virgina in noapte nuntii. Totusi, in ciuda regulilor strict respectate in familiile conservatoare, exista si fete care isi "fac de cap" inainte de nunta si sotul alege sa le "pastreze secretul".

Nu vreau sa contest corectitudinea acestor "legi" (traim intr-o societate in care toata lumea are dreptul de a se manifesta asa cum considera de cuviinta), dar cred ca problema lor majora este ca aceste reguli au fost inventate cu mult timp in urma, pe vremea cand fetele se casatoreau inca din "frageda pruncie", cand deveneau mame la cel tarziu 18 ani, cand faceau sex cu mult inainte de a se lamuri ce inseamna asa ceva.

Societatea a evoluat. Femeile s-au emancipat. Avem cariere, facem facultati, ne preocupam de construirea unei vieti profesionale si abia mai tarziu (muullltt mai tarziu) de viata personala. Ar fi absurd si total nesanatos ca o femeie sa astepte pana la 25-30 de ani pentru a-si pierde virginitatea in noaptea nuntii. Prin urmare, este imposibil sa pretinzi de la cineva asa ceva...sau cel putin acesta este parerea mea...

Ce isi doresc barbatii?

Adevarul este ca barbatilor nu le pasa. Sunt lucruri mai importante pe care pun pret si nici macar nu isi pun problema ce ar fi, sau ce n-ar fi, daca aleasa inimii lor ar face sex inainte de a il cunoaste pe el cu alti cativa barbati. Nu pot decat sa le dau dreptate si sa inclin spre ideea ca, macar in acesta privinta, au reusit sa isi deschida mintile si sa priveasca degajat subiectul.

Sursa: kudika.ro

Citeste mai multe articole pe kudika:

Trasaturile fetei iti dezvaluie sexualitatea!

Sfaturi de primavara

Am devenit un monstru din iubire

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri