Setari Cookie-uri

A doua casatorie pe Forumul Grace

Cand ne casatorim prima oara ne dorim sa fie si ultima oara in sensul bun al ideei, adica sa avem o viata de familie lunga si frumoasa, in care sa domine armonia, sa ne putem dezvolta si sa ne simtim impliniti si fericiti.

Cand ne casatorim prima oara ne dorim sa fie si ultima oara in sensul bun al ideei, adica sa avem o viata de familie lunga si frumoasa, in care sa domine armonia, sa ne putem dezvolta si sa ne simtim impliniti si fericiti.

Dar ce se intampla cand nu este asa? Nu este vina nimanui ca oamenii se schimba, iar aceste schimbari pot avea repercursiuni neplacute in cuplu, fiecare deviind de la drumul comun pe care mergeu initial pe alte carari, departandu-se din ce in ce mai mult. Impartirea bunurilor, a timpului si a intimitatilor cu o persoana care nu te mai face fericit ori din contra, certurile nu mai inceteaza si tensiunile in cuplu sunt din ce in ce mai mari, toate acestea epuizeaza un om. Nimeni nu merita sa ramana intr-o relatie in care nu se simte fericit. Si astfel frumoasele vise ale asniciei fericite se sting. Oare ce e mai usor, sa te desparti de prima casatorie sau sa ai curajul sa fii mireasa a doua oara?

Citește și:

Cititoarea noastra chrisie69 a ridicat aceasta problema: "El... astept marturii si marturisiri de la cine se afla in aceasta situatie. E vorba de curaj, dragoste sau poate destin..."

Ellisa ne marturiseste: "Eu ma intreb daca el e alesul... Pana acum a fost minunat in relatia noastra, dar acum au aparut niste probleme peste care parca pur si simplu nu vrea sa treaca. Pentru o a doua casatorie iti trebuie curaj, dar cred ca mai mult curaj iti trebuie pentru despartirea din prima..."

Elenutza incurajeaza toate femeile care se afla intr-o asemenea situatie: "E foarte greu de acceptat si e foarte trist!! Dar asta e viata si cu bune si cu rele, cateodata trebuie sa treci prin mai multe in viata asta si sa fi pus la incercari ca sa iti poti gasi fericirea!! Sotul meu a mai fost casatorit de 2 ori inainte sa ma intalneasca pe mine. A trecut prin multe lucruri mai putin placute, .important e ca a stiut sa treaca si a avut curajul si taria sa o ia de la capat cu orice risc. Ideea e sa nu te descurajezi si sa privesti inainte cu fruntea sus pt ca ceea ce nu te omoara te face mai puternic! Va pup si sa aveti parte de toata fericirea din lume asa cum am si eu chiar daca am un sot care e la a 3 a casatorie."

Citește și:

AndreeaNita are insa alta intrebare: "Mi-am amintit ca am si eu o intrebare. Chiar am discutat cu cineva si nu sunt prea lamurita. La a 2-a casatorie te mai poti imbraca in rochie de mireasa? Mai poti intra in biserica? Iti mai poti pune voal?"

Pentru a citi si alte pareri pe aceasta tema si totodata pentru a discuta orice subiect despre nunta va asteptam pe Forumul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.