Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Minimal

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Primul si cel mai important lucru este ca minimalist nu inseamna plictisitor. Chiar dimpotriva. De multe ori se face confuzie intre minimalism si simplitatea excesiva care poate degenera in lipsa de personalitate. Minimalismul presupune utilizarea a cat mai putine mijloace expresive, care sunt insa suficient de puternice pentru a se evidentia liber. Cum se aplica aceste premise in lumea modei? In principal, tinutele sunt compuse din linii putine si simple, iar accessoriile in general sunt de preferat a fi cat mai discrete.

Rochia: Acest trend se preteaza in general utilizarii unei singure valori a albului, in functie de culoarea care a fost data materialului din care e croita rochia. Se potrivesc croielile realizate din linii lungi si drepte. Materialele trebuie sa aiba o tinuta buna si sa denote prestanta. Pentru ca intreaga atentie se va concentra asupra imaginii de ansamblu, este important ca materialul sa fie de calitate excelenta, natural daca este posibil, iar senzatia atunci cand veti purta rochia va fi incredibila. Secretul consta intr-un material de cea mai buna calitate, ce va va evidentia corpul si nu presupune adaugarea unor broderii sau alte detalii imprimate.

Accesorii: Cea mai buna sugestie ar fi o pereche de manusi lungi, purtate in completarea unei rochii cu taieturi limitate la strictul necesar si cat de simple. Nu necesita nici un alt accesoriu, buchetul de mireasa fiind mai mult decat suficient pentru a sublinia farmecul acestei tinute. Atentia poate fi indreptata predominant si inspre chip, prin folosirea discretiei elegante a accesoriilor capilare. Pentru parul lung este o varianta minunata o floare prinsa in coafura, sustinand parul pe o latura a capului, lasand-o pe cealalta libera.

In cazul in care rochia de mireasa e completata si de un voal cat mai simplu, floarea poate fi usor atasata de voal.

Descopera in revista Ideal Mariaj si celelalte secrete de care sa tii cont pentru ca tu sa ai o tinuta cu adevarat minimalista!

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: