Setari Cookie-uri

Rochii de mirese celebre - FG

Modele de inspiratie atat ca vestimentatie, look dar si frumuste corporala, vedetele au reprezentat intotdeauna o puternica influenta asupra vietii noastre.

Modele de inspiratie atat ca vestimentatie, look dar si frumuste corporala, vedetele au reprezentat intotdeauna o puternica influenta asupra vietii noastre.

Astfel ca, atunci cand vrem sa ne inspiram in ceea ce priveste unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra, nunta, cautam de asemenea in randul celor celebre.

Sotoo este cititoarea noastra care a deschis un topic pe Forumul Grace cu privire la cele mai frumoase rochii de mireasa din randul celebritatilor: "Mie mi-au placut cateva rochii de mireasa ale vedetelor, de ex. cea purtata de Gessica Simpson, voi ce parere aveti?"

Alina_hauie este innebunita dupa rochia de mireasa a altei vedete: "Si Thalia arata bine mireasa, desi parca totusi era cam exagerata trena aia si cam tragea de ea pt k era prea grea.
Si mai celebra de atat, Lady Diana, nu ea avea rochia de mireasa numai diamante de sus pana jos?"

Citește și:

Lady_p vorbeste despre aceeasi rochie: Da.. ce pot sa spun in ceea ce o priveste pe Thalia.. ca rochia ei a fost una de vis.. de printese.. de regine...si ca a fost admirata de mii de oameni, s-a scris si s-a comentat despre asta in zeci de reviste de moda. E imposibil sa uiti cum arata rochia Thaliei de mireasa!"

Cristin are o alta rochie celebra preferata: "Cea mai frumoasa mi s-a parut cea a Deei lui Maxer de la noi, era creatie Gilda Collection. Cea de la avatarul meu e preferata mea si o vreau!!!! E semnata Vera Wang si a fost purtata de Kate Hudson in Bride Wars!"

Cea mai frumoasa rochie

Fantome crede insa altceva despre cea mai frumoasa rochie de mireasa: " Rochia cea mai frumoasa este a fiecareia dintre noi. Daca nu costa zeci de mii de euro si nu are o semnatura celebra asta nu inseamna e mai prejos."

Voi ce rochie de mireasa celebra indragiti cel mai mult? Va asteptam sa ne marturisiti mai jos, in rubrica de comantarii sau pe Forumul Grace.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.