Grace recomanda: noul numar al revistei Ideal Mariaj

Grace recomanda: noul numar al revistei Ideal Mariaj

Stiintific vorbind, culoarea reprezinta perceperea de catre ochi a uneia sau a mai multor frecvente de lumina, cunoscute si sub denumirea de lungimi de unda. Pentru noi, oamenii, perceptia provine din abilitatea ochiului de a distinge cateva analize filtrate ale aceleiasi imagini. Teoretic, culoarea si analiza acesteia reprezinta o stiinta in adevaratul sens al cuvantului. Stiinta culorii, denumita si cromatica, include perceperea culorii de catre ochiul uman, originea culorii in diversele materiale, teoria culorii in arta si aspectele fizice ale culorii in spectrul electromagnetic. Asortarea armonioasa a culorilor deosebeste profesionismul de amatorism. Prin calitatile ei (nuanta, profunzime, luminozitate), culoarea ofera multiple posibilitati si surse de inspiratie.

Stiintific vorbind, culoarea reprezinta perceperea de catre ochi a uneia sau a mai multor frecvente de lumina, cunoscute si sub denumirea de lungimi de unda. Pentru noi, oamenii, perceptia provine din abilitatea ochiului de a distinge cateva analize filtrate ale aceleiasi imagini. Teoretic, culoarea si analiza acesteia reprezinta o stiinta in adevaratul sens al cuvantului. Stiinta culorii, denumita si cromatica, include perceperea culorii de catre ochiul uman, originea culorii in diversele materiale, teoria culorii in arta si aspectele fizice ale culorii in spectrul electromagnetic. Asortarea armonioasa a culorilor deosebeste profesionismul de amatorism. Prin calitatile ei (nuanta, profunzime, luminozitate), culoarea ofera multiple posibilitati si surse de inspiratie. Retail jobs

Practic, echipa Ideal Mariaj a ales culoarea ca tema pentru acest numar din cu totul alte motive. Desi, la prima vedere, pare o alegere accesibila oricui, culorile nepotrivite corect pot “accidenta” elementele unei nunti si o pot duce foarte usor in zona kitsch-ului. In ton cu sezonul cald, ne-am dorit pagini colorate, vesele, care sa iti ofere o reala sursa de inspiratie si un ghid complet. Vei gasi multa culoare si flori in paginile ce urmeaza, alaturi de rubrici deja cunoscute, pictoriale, sfaturi si nu numai.

Miki, vedeta de pe coperta acestui numar, deschide cu zambetul ei molipsitor si fermecator paginile colorate de fundalul parcului de distractii in care am realizat pictorialul de introducere. Baloane, flori, buchete de mireasa, coafuri, machiaje si aceeasi explozie de culoare veti regasi si in celelalte pagini de pictorial moda si frumusete. Ca de obicei, Dana Argesan si Miki Puran ridica machiajul la nivel de arta prin propunerile lor insotite de sfaturi extrem de utile. La fel de utile sunt si sfaturile Giuliei Nahmany despre tendintele in machiajul 2009.

Claudia Castrase, un tanar designer vestimentar, propune, in paginile de Couture, o rochie de mireasa din colectia "Karyatides" primavara-vara 2008, colectie care are ca inspiratie Grecia Antica. Tin sa mentionez ca de mult nu am mai intalnit o rochie de mireasa atat de frumoasa. Gusturi personale, evident. In exclusivitate pentru Romania, Junko Yoshioka, designer vestimentar, ne vorbeste despre cum totul o inspira si faptul ca intelegerea designului a ajutat-o sa exprime individualitatea si rafinamentul miresei de azi, oferindu-i o alternativa sofisticata la moda traditionala. Paginile din cadrul rubricii Ghid contin, ca de obicei, sfaturile specialistilor, ultimele tendinte si tot ce trebuie sa stii despre organizare, decor, invitatii, marturii, aranjamente florale, meniu, tort, toate raportate si la tema acestui numar - Nunta colorata.

Special, va oferim cateva sugestii pentru organizarea unei nunti la Las Vegas si inlocuirea clasicilor porumbei cu fluturi sau gargarite. Condica - Nunta VIP o semneaza Liviu si Adelina Varciu, amandoi frumosi si cu o poveste romantica. Spre final ne-am aventurat spre o altfel de provocare - concubinajul detroneaza casatoria?

www.idealmariaj.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri