Setari Cookie-uri

Crina Abrudan: Te casatoresti doar o data!

Chiar la sedinta foto pe care am avut-o pentru revista Ideal Mariaj, am imbracat noua rochii, unele clasice, altele simple, albe sau chiar tricotate, cu nelipsitul buchet in mana sau chiar cu o coronita de margarete. Mi-au placut foarte mult toate si cred ca e o decizie grea atunci cand trebuie sa iti alegi rochia de mireasa.

„Chiar la sedinta foto pe care am avut-o pentru revista Ideal Mariaj, am imbracat noua rochii, unele clasice, altele simple, albe sau chiar tricotate, cu nelipsitul buchet in mana sau chiar cu o coronita de margarete. Mi-au placut foarte mult toate si cred ca e o decizie grea atunci cand trebuie sa iti alegi rochia de mireasa.”

Cum te descrii in relatia cu ceilalti?
Timida atunci cand sunt inconjurata de oameni pe care nu ii cunosc. Pentru cei pe care ii cunosc, imi place sa cred ca sunt o persoana la care pot apela si pe care se pot baza atunci cand au nevoie.

Cea mai apropiata persoana?
Mama.

Trei lucruri pe care le-ai schimba la tine?
Nu as schimba nimic, sunt multumita de mine asa cum sunt.

Cheia succesului?
Munca, perseverenta si multa rabdare. Pasi mici, dar siguri.

Cum iesi din situatiile de criza?
Cu mult calm.

Te-ai visat de mica mireasa, stiai cum vei arata in ziua nuntii?
Nu m-am visat si nu stiu nici acum cum va arata ziua aceea sau cum voi arata eu. Omi doresc insa, la fel ca oricine, sa fie un moment deosebit, o zi unica, plina de emotii si fericire, sentimente pe care sa le pot transmite si celor din jurul meu. In ultimii ani am imbracat insa atat de multe rochii de mireasa cu ocazia unor prezentari de moda si sedinte foto, incat acum mi-e si mai greu sa incerc sa imi imaginez cum voi arata ca mireasa „pe bune” sau sa ma gandesc ce rochie as alege...

Citește și:

Citeste continuarea articolului in numarul 25 al revistei Ideal Mariaj

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.