De ce un barbat paraseste o femeie?

De ce un barbat paraseste o femeie?
Kudika
29 Octombrie 2009

Barbatii simt nevoia sa fie in centrul atentiei, sa se simta iubiti, apreciati, bagati in seama, maguliti si gadiliati in orgoliu si nu ignorati sau tratati cu nepasare.

Barbatii simt nevoia sa fie in centrul atentiei, sa se simta iubiti, apreciati, bagati in seama, maguliti si gadiliati in orgoliu ci nu ignorati sau tratati cu nepasare. Femeile de asemenea au nevoie sa le arati tandrete, admiratie, respect, sa fii jucaus, sa le protejezi si... sa le asculti.

lumeaemica.ro:

Skip: "Nu exista un motiv anume pentru care barbatii insala. Exista motive peste motive si se pot tese scenarii peste scenarii, insa adevarul este ca majoritatea barbatilor insala din dorinta unei schimbari si chiar din plictiseala. Barbatii se afla mereu in cautarea femeii ideale si a alegerii celei mai bune. Chiar si dupa ce au gasit acea femeie si au facut deja o alegere, barbatii tot nu inceteaza sa caute."

MariaM: "De ce un barbat paraseste o femeie? Pentru ca femeia s-a ingrasat, pentru ca sexul nu mai este satisfacator, pentru ca rutina si monotonia au devenit de netolerat. Evident ca un barbat nefericit langa o femeie o va parasi pe aceasta cand va intalni o alta care il va face fericit. Barbatii intotdeauna vor altceva si vor mai mult de la persoana de langa ei uitand ca si persoana de langa ei asteapta exact acelasi lucru. Nici noi, femeile, nu suntem intotdeauna multumite de comportamentul barbatilor, dar facem in mod frecvent compromisuri, lasam de la noi, ne multumim cu ce avem sau incercam sa schimbam ceea ce poate fi schimbat, dar nu pornim sa cautam in alta parte. Problema multora dintre noi, femeile? Nu stim sa avem pretentii."

Alexispunklover: "Barbatii parasesc o femeie deoarece sunt teribilisti asa cum sunt si adolescentii. Se comporta ca niste copii si, in timp, din incercarea lor de a parea maturi nu mai ramane decat dorinta de a le di bine. Barbatul este un complex de incercari, de tratative cu sinele si o permanenta cearta cu sinele si cu hormonii care ii asalteaza mintea. Aceasta este definitia barbatului. Barbatul este un egoist".

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri