Pe masura ce inainteaza in varsta, femeile capata mai multa incredere in ele insele, in abilitatile lor, sunt mai fericite cu ceea ce sunt, capata maturitate sexuala, isi accepta si iubesc trupul asa cum este, ceea ce duce la constientizarea propriei sexualitati.

Granini sarbatoreste 50 de ani cu sute de povesti de iubire

Aveam 36 de ani cand m-am maritat cu cel de-al doilea sot. Atractia sexuala era atat de puternica incat ne bucuram de partide de sex de trei ori pe zi, pe toata perioada mariajului noastru Faceam dragostea dimineata cand ne trezeam. Faceam dragoste seara, inainte sa dormim, cand ne cuibaream unul in bratele celuilalt si cand caldura unui corp gol langa al tau este irezistibila. Faceam sex in mijlocul zilei… amandoi lucram de acasa si pur si simplu nu puteam rezista tentatiei de a ne bucura unul de celalalt”.

Foto: Shutterstock.com

Am divortat cand am trecut de varsta de 45 de ani. Ajunsesem sa cred ca nu mai sunt la fel de atragatoare ca atunci cand eram tanara. Aceste indoieli nu erau insa veridice. Ulterior, am fost coplesita de o avalansa de atentie masculina. Unii barbatii ma considerau mai atragatoare decat am fost vreodata in anii tineretii. Cu toate acestea, recomand relatiile lungi si fidele la un moment dat in viata unei femei, in orice etapa s-ar afla, Ele furnizeaza o frumoasa scena a practicii sexuale… Acesti ani iti slefuiesc abilitatile in pat, sensibilitatea ta fata de nevoile unei alte fiinte umane, schimbarile de dispozitie si momentele de epuizare. O femeie devine un partener minunat odata cu trecerea anilor. Ea este o creatura glorioasa a experientei.” Aceasta este confesiunea lui Molly Parkin, artista si scriitoare intr-un articol aparut in publicatia dailymail.com.

Citeste continuarea articolului Viata lunga pasiunii: Devine actul sexual mai bun odata cu varsta? pe Garbo.ro.

Garbo.ro iti mai recomanda si alte articole din sectiunea Relatii:

De ce se casatoresc femeile cu barbatul gresit?

Intrebari si raspunsuri despre infidelitate

Iubirea poate fi nemuritoare!

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Placerea din Sud! 20 Orgasme pentru fiecare femeie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: