Setari Cookie-uri

Lectii despre viata in 25 ilustratii ultra-creative

Daca aveti o zi proasta sau daca vreti doar sa va inveseliti putin, va recomandam sa va uitati peste aceste ilustratii.

Sunt lectii pe care le stii deja, dar pe care tinzi sa le uiti pentru ca nu iti reaminteste nimeni de ele. Alex Noriega este un artist grafic care a transformat cele mai importante lectii de viata in ilustratii super amuzante si super educative. Suntem convinsi ca veti avea ce invata din ele.

Cum spuneam, Alex Noriega este un artist ilustrator nascut si crescut in Barcelona cu o poveste de viata demna de mentionat. Dupa ce a studiat vreme de cativa ani arta in Barcelona, s-a mutat in Olanda pentru a-si finaliza studiile. A lucrat o vreme ca om de servici. Spune despre acea perioada ca a fost una din cele mai interesante pentru ca avea suficient timp de reflectie si si-a cladit atunci cele mai marete planuri.

Foto: Shutterstock.com

Dupa ce si-a terminat studiile, s-a intors in Barcelona unde a inceput sa isi caute un job real. A ajuns in industria fashion-ului cu care nu avea foarte multe in comun. A acceptat, insa, provocarea si nu a fost atat de rau pe cat se asteptase. Prin 2001, trece printr-o criza personala si profesionala si se decide sa isi faca un blog de ilustratii. L-a gandit ca pe un instrument care ar fi putut sa il ajute sa isi dea seama unde anume greseste. Vroia sa puna pe hartie, cat mai simplu cu putinta, lectiile invatate de la viata, din experientele avute si sa vada daca ceea ce se intampla in jurul lui are sens. Nu avea.

Citește și:

Citeste articolul integral pe Yuppy.ro.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.