Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Fotograful de nunta nu face doar fotografii. El surprinde o poveste

Sorina l-a ales pe Mircea Dragos pentru a-i face fotografiile in ziua nuntii. Iata mai jos recomandarea unei mirese multumite.

Desi este doar o zi, uneori si mai putin, ziua nuntii este o poveste intreaga. La acest moment unele femei viseaza inca din copilarie, in timp ce altele au cosmaruri odata ce incep organizarea evenimentului.

Lista celor necesare pentru nunta pare una lunga, iar documentarea, infinita. Undeva pe aceasta lista apare fotograful, ales in functie de buget, recomandari sau pe alte criterii mai mult sau mai putin obiective.

Greseala poate incepe inca de la momentul cautarii. Desi atotputernicul Google este plin de sugestii, ceea ce cauti, chiar daca nu stii inca, nu este un fotograf de nunta. Profesionistul pe care il cauti nu face doar fotografii, ci are grija ca fiecare moment pe care il surprinde sa fie perfect. Iar asta inseamna sa devina cel mai atent, intim chiar, observator al tau si al intregului eveniment.

Fotograful de nunta stie, mai bine ca toate matusile si prietenele la un loc, ordinea corecta a evenimentelor. Nu numai ca o stie, dar ti-o va sopti calm de cate ori va fi nevoie. In toata agitatia ACELEI zile, va fi mereu cu un pas inaintea tutoror.

El este singura persoana care va fi tot timpul in preajma miresei. Nici mirele si nici cea mai buna prietena nu vor putea, fizic, face acest lucru. Fotograful, in schimb, va fi umbra ta: atent cand iti dau primele lacrimi si ingenios in transformarea acestui moment intr-unul de poveste.

Fotograful nu cauta doar imagini bune, ci creeaza momente speciale care transforma fotografiile in cele mai frumoase amintiri. La final, desi sunt doar cateva ore, nunta ta este o poveste pe care o vei spune multi ani de-a randul. Iar aceasta poveste are nevoie de imagini perfecte.

Mircea Dragos – fotograf profesionist
http://www.fotografii-profesionale.ro
http://www.facebook.com/pages/Mircea-Dragos-Photography/149413441763715


Kudika
26 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.