Setari Cookie-uri

Pluto, Pasarea Phoenix a astrologiei: Descopera energia interioara care iti schimba viata radical!

Astrograma cu Pluto.

Pluto in astrograma natala poate fi asemanat cu un profesor mai dur, dar care intotdeauna reuseste sa ne invete cele mai bune lucruri pentru evolutia noastra. Metoda prin care acesta actioneaza este curatarea totala de energiile si tiparele invechite ori toxice pentru noi – cu sau fara voia noastra. Partea cea mai buna este ca, odata ce am realizat potentialul plutonian intens transformator si in ce sector de viata se manifesta, putem intampina schimbarea cu bratele deschise, bucurandu-ne de o sursa inepuizabila de forta interioara.

Nu intamplator, planeta Pluto este asociata in astrologie cu mitul pasarii Phoenix ce renaste din propria-i cenusa. Si asta deoarece, in sectorul de viata in care actioneaza, Pluto ne cere sa dam drumul complet la ceva pentru a lasa loc acolo unor energii mult mai bune pentru noi si pentru drumul nostru in viata.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

De altfel, iluzia controlului este una dintre temele la care face referire Pluto in harta natala, alaturi de lupte pentru putere, razvratire, de-construire pentru a ajunge la regenerare, transformare si vindecare. Descopera mai jos ce iti dezvaluie pozitionarea lui Pluto in case astrologice si pregateste-te sa te bucuri de potentialul sau intens transformator!

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.