Testul adevaratei iubiri. 10 adevaruri care iti arata daca e iubire sau obsesie

Testul adevaratei iubiri. 10 adevaruri care iti arata daca e iubire sau obsesie

Iubirea este cel mai frumos sentiment din lume.

Iubirea te face sa plutesti cativa centimetri deasupra pamantului, iti umple zilele de zambete largi si de implinire. Cu toate acestea, nu vorbim mereu despre iubirea adevarata. Inainte de a vedea care sunt cele 10 semne ale iubirii, haideti sa distingem intai intre iubire si obsesie...

Obsesia

Sa fii pasionat de cineva vine dintr-un loc cu totul si cu totul diferit decat a fi indragostit, a iubi in mod real acea persoana... A fi obsedat de cineva vine de acolo unde se regasesc toate celelalte adictii. Toate sunt provocate de un ego ranit. Ego-ul ranit este gol pe dinauntru, el are multe nevoi si vrea sa fie umplut de catre altcineva prin sex, atentie, aprobare.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Cand traiesti un sentiment obsesiv, experimentezi un fel de euforie asemanatoare consumului de droguri. Exista o dorinta sexuala ardenta si nerabdarea de a fi cu persoana respectiva. Iar daca adevarata indragostire nu intra in peisaj, aceasta pasiune este de scurta durata.

Ai un ego ranit atunci cand simti neajutorare si goliciune, atunci cand te respingi si te abandonezi – si cauti pe altcineva sa aiba grija de tine. Propria-ti auto-respingere, faptul ca te-ai auto-abandonat creeaza nevoia interna si goliciunea care duce catre nevoia disperata, catre obsesia de a fi cu persoana respectiva.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri