Setari Cookie-uri

O nunta de vis

O rapire spectaculoasa, o nunta anulata, o dragoste nesperata!

Nume carte: O nunta de vis

Autor: Julie Garwood

Pret: 19,90 lei

Produs disponibil pe site-ul Litera.ro

Calatorind din Anglia natala spre Scotia pentru a-si intalni viitorul sot, Lady Brenna s-a resemnat cu aceasta casatorie aranjata, in privinta careia nu a avut nici un cuvant de spus.

De aceea, cand o banda de razboinici o captureaza inainte sa ajunga la destinatie, ea accepta fara ezitare sa devina sotia comandantului lor, aprigul senior Connor MacAlister.

Nu are insa de unde sa stie ca, in realitate, capturarea ei reprezinta doar primul pas din planul de razbunare impotriva celui care i-a fost sortit drept sot, dusmanul de moarte al lui Connor.

Brenna nu-si face iluzii ca sotul ei ar nutri vreun sentiment de dragoste pentru ea; dupa casatoria incheiata in graba, MacAlister a asigurat-o ca se poate intoarce acasa de indata ce ii daruieste un fiu.

Citește și:

Totusi, nu poate uita ca, in urma cu zece ani, cand era doar o copila, a fost vrajita de zambetul fermecator al lui MacAlister, pe atunci un simplu oaspete la castelul tatalui ei.

Acum, cand tot ce-si doreste este sa cucereasca inima bravului scotian, ura si dorinta de razbunare care mocneste de generatii o atrag intr-un razboi al clanurilor - din care numai credinta si eroul inimii ei o pot salva...

Julie Garwood este una dintre cele mai bine-cunoscute scriitoare de romane de dragoste cu caracter istoric, cele peste 30 de romane publicate pana acum fiind traduse in zeci de limbi.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.