Setari Cookie-uri

Toamna e anotimpul romanticilor!

Se pare ca toamna romantismul e in floare, iar drept dovada stau zecile de cereri in casatorie facute de cei peste o suta de indragostiti care au participat la concursul organizat de Engagement Jewelry.

Comunicat de presa

Se pare ca toamna romantismul e in floare, iar drept dovada stau zecile de cereri in casatorie facute de cei peste o suta de indragostiti care au participat la concursul organizat de Engagement Jewelry. Norocos a fost, insa, numai unul dintre ei, care a fost ales castigator al marelui premiu: un sejur de doua zile la Roma alaturi de persoana iubita, cu transport si cazare incluse, in perioada 4 -6 octombrie 2013.

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste este...cererea in casatorie!

Pentru a celebra acest moment atat de special din viata oricarui cuplu, cererea in casatorie, Engagement Jewelry a organizat concursul "Fa-i jumatatii tale o cerere in casatorie de neuitat si poti castiga un weekend romantic la Roma!" in perioada 29 iulie – 15 septembrie 2013, pe pagina de facebook Engagement Jewelry.

Citește și:

Pentru a se inscrie la concurs, participanti au avut de urmat cateva reguli: sa se inregistreze in aplicatia de facebook de pe pagina organizatorului, sa lase un comentariu in care sa prezinte o cerere in casatorie inedita si sa primeasca minim 20 de voturi (like-uri) la ideea lor.

Persoana castigatoare a marelui premiu a fost aleasa prin intermediul random.org la finalul perioadei de concurs dintre participantii care au respectat toate regulile de participare, si urmeaza sa plece la Roma alaturi de jumatatea sa, in perioada 4 – 6 octombrie 2013.

Cele mai frumoase cereri in casatorie si declaratii de dragoste.

Daca unii au spus ca "O cerere inedita ar fi la malul oceanului, la apusul soarelui, intr-un loc exotic unde sa fim doar noi doi", altii, mai romantici din fire, au facut declaratii demne de romanele de dragoste: "Tu esti inceputul si sfarsitul meu, iar impreuna suntem sfera iubirii desavarsite. Am invatat sa te iubesc asa cum respir: profund, adanc si iremediabil. Iti daruiesc inima, odata cu intrebarea: « Ai vrea, sa fii langa mine la bine si la rau? »".

Citește și:

Iar daca mai credea cineva ca flacara iubirii si pasiunea se sting in timp, unul dintre concurenti ne-a arat ca se intampla uneori ca iubirea sa ramana la fel de puternica si peste ani: "Iubita mea, vei fi surprinsa de aceasta cerere in casatorie, trimisa in ajunul zilei tale de nastere, mai ales ca ne-am casatorit de aproape zece ani. Cand ti-am adresat cererea precedenta, acum zece ani, nu stiam ca vei fi o sotie atat de buna si iubitoare, indulgenta cu defectele mele si generoasa cu mine.Nu stiam atunci ca vei fi o mama minunata pentru fiul nostru, fara sa ma uiti din cauza lui, si nu aveam cum sa anticipez toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit in acesti zece ani. Acum, ca stiu toate acestea, te rog, chiar daca nu se obisnuieste, sa accepti cererea mea de a fi si de a ramane mereu sotia mea."

Bineinteles ca nicio cerere in casatorie nu vine fara un pretios inel de logodna din colectia Engagement Jewelry, care sa aminteasca pentru totdeauna de acest moment atat de frumos din viata unui cuplu.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.