Setari Cookie-uri

Scrisoare deschisa catre viitoarea mea sotie

Daca citesti aceste randuri intr-un moment in care te-am sarutat deja, este din cauza ca am decis ca a fi atat de aproape de obrazul tau era lucrul cel mai necesar vreodata. Asa ca am devenit curajos.

Scrisoare de dragoste catre viitoarea mea sotie

Am pierdut o bucata mare din dimineata gandindu-ma la o persoana pe care nu am cunoscut-o inca: viitoarea mea sotie. "Ce culoare are parul ei? Ma va face sa ma uit la show-uri TV care mie imi par stupide? Probabil ca miroase bine. Doamne, sper ca nu este vegana din cauza cheeseburgerilor. Apoi m-am gandit la faptul ca intr-o zi va vedea probabil acest articol.

Oricum, asculta, fata draga, am cateva lucruri sa iti spun:

Daca citesti aceste randuri intr-un moment in care nu te-am sarutat inca, nu iti face griji. Este din cauza ca esti atat de draguta incat sunt speriat sa ma aflu atat de aproape de obrazul tau.

Daca citesti aceste randuri intr-un moment in care te-am sarutat deja, este din cauza ca am decis ca a fi atat de aproape de obrazul si buzele tale era lucrul cel mai necesar vreodata. Asa ca am devenit curajos.

Citește și:

Este intotdeauna randul tau sa speli vasele.

Este intotdeauna randul meu sa duc gunoiul.

Putem sa spalam rufele impreuna, cred.

Ce spui, putem sa ne luam o pisica?

Cand o ne certam, nu o sa pot functiona precum o fiinta umana pana cand nu reusesc sa imbunatatesc situatia. De asemenea, eu "facand lucrurile mai bine" va implica intotdeauna versurile lui Taylor Swift..."

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.