Setari Cookie-uri

Cererea in casatorie care te va lasa cu gura cascata

Cererile in casatorie sunt momente memorabile, pline de emotie si sentimente dintre cele mai frumoase. Atunci cand barbatul vrea sa isi surprinda iubita se da si peste cap pentru a-i vedea sclipirea din ochi si trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori reuseste.

Se pare ca barbatii sunt din ce in ce mai inovatori cand vine vorba de cererile in casatorie. Clasica cerere de casatorie cand el se asaza in genunchi in fata ta inconjurat de apropiati nu mai este de mult in trend.

Acum cererile in casatorie sunt din ce in ce mai spectaculoase. De la mesaje purtate de elicoptere, la mesaje transpuse pe cladiri impresionante si pana la cereri de casatorie difuzate la TV sau pe retele de socializare, femeile sunt impresionate de fiecare data.

foto cuplu si inel de logodna sursa shutterstock

Ba mai mult, unii dintre barbati sunt mai curajosi si indraznesc sa organizeze singuri o nunta surpriza pentru iubitele lor, lucru deloc usor, dar care merita toate eforturile.

Cautand asemenea subiecte am dat zilele trecute peste o cerere in casatorie care cu siguranta te va lasa cu gura cascata.

Stan McKartney de la UCLA Bruins si-a cerut iubita in casatorie dupa un meci, in fata intregii echipe.

Citește și:

Ce a urmat este epic!

Pentru a vedea reactia colegilor lui Stan McKartney vizionati clipul de mai jos.

Sursa video: YouTube.com

Sursa: YourTango.com

foto prima pagina concept de dragoste sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.