Setari Cookie-uri

IMPRESIONANT: Biletelul de dragoste al unui batranel care a starnit emotiile a mii de oameni

Este incredibil cum functionam atunci cand iubim si ceea ce fcem pentru persoana iubita sau in amintirea ei atunci cand nu mai este alaturi de noi. Un batranel a lasat intr-un restaurant un biletel scris pe un servetel. Este cel mai emotionant lucru pe care l-am citit vreodata!

Se spune ca dragostea nu are varsta, culoare, religie sau etnie. Dragostea este cel mai pur sentiment si cel mai frumos.

Dragostea ne face sa uitam de noi si sa ne dam pana si sufletul pentru persoana iubita, iar atunci cand iubirea este completa iubim cu sufletul, cu inima, cu ochii, cu mintea, cu trupul; fiecare particica din noi iubeste fiecare particica din persoana iubita.

Si ce poate fi mai frumos decat o iubire vesnica, o iubire peste care anii sa nu treaca si sa fie din ce in ce mai intensa, sau cel putin la fel de frumoasa ca in prima zi…

foto cuplu in varsta sursa shutterstock

Imi e tare drag atunci cand vad pe strada doi batranei care se tin de mana exact ca doi adolescenti, atunci cand el ii saruta fruntea si ea inchie ochii usor in semn de multumire. Ea este linistea lui, iar el este linistea ei.

Iubirile sincere si eterne sunt din ce in ce mai rare, insa le intalnim atunci cand ne asteptam mai putin, asa cum s-a intamplat si in cazul meu. Cautam ceva pe internet, nu mai stiu exact ce, dar am gasit cel mai frumos biletel de dragoste pe care vi-l impartasesc si voua.

Citește și:

Un batranel a intrat singur intr-un restaurant, s-a asezat la o masa si a comandat un suc. Parea trist asa ca angajatii localului au crezut ca ceva nu este in regula. Intr-un final batranelul a plecat lasand pe masa un bitelel scris pe un servetel si trei dolari alaturi. Cand au citit biletelul, toti cei prezenti au izbucnit in lacrimi.

"Imi cer scuze. Asta este tot ce am. Acesta era localul preferat al sotiei mele, aici ii placea sa mancam si aici veneam in fiecare an de aniversarea noastra. Chiar daca ea nu mai este alaturi de mine, m-am gandit sa pastrez traditia si sa vin aici in continuare atunci cand ar fi trebuit sa mai adaugam inca un an povestii noastre de iubire. Sa aveti o seara placuta si va multumesc din suflet ca de fiecare data reuseati sa ii aduceti un zambet pe fata cu ocazia aniversarii noastre." - Mike

Sursa: YourTango.com

Citește și:

foto prima pagina cuplu in varsa superb sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.