Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre nunta in aer liber

Preferi o nunta in aer liber? Iata ce trebuie sa stii:

Pentru ca sezonul cald nu intarzie sa se instaleze asa cum trebuie este cazul sa te gandesti la varianta unei nunti in aer liber. Atat ceremonia religioasa cat si petrecerea de dupa le poti organiza in aer liber fara nicio problema.

Cu un pic de ajutor, rabdare si imaginatie vei avea nunta de vis la care ai sperat dintotdeauna.
Sunt insa anumite lucruri esentiale in ceea ce priveste nuntile in aer liber pe care trebuie sa le cunosti inainte sa te hotarasti asupra acestei variante.

Cea mai buna perioada pentru o astfel de nunta este iunie-octombrie cand pericolul de ploaie este mai scazut, iar vremea este de partea ta.

Alege o locatie superba cum ar fi o gradina cu flori sau o pajiste frumoasa pe malul unui lac, sau un parc foarte frumos amenajat.

Gasete un preot care sa fie de acord sa te cunune in aer liber si un ofiter al starii civile. Este mai bine ca atunci cand optezi pentru o nunta in aer liber sa ai cununia religioasa si cea civila in aceeasi zi, in acelasi loc.

Citește și:

Nu uita de starea vremii! Ideal ar fi sa consulti din timp prognoza meteo in ceea ce priveste data exacta a nuntii pentru a putea face modificarile de rigoare daca se anunta vreme potrivnica.

Apeleaza la o agentie de organizare evenimente. Pentru nuntile in aer liber este esential sa angajezi o firma specializata pentru ca ei se vor ocupa de tot ceea ce tine de decor si de aprobarile necesare de utilizare a spatiului public.

Opteaza pentru un cort care sa se poata desface pe timpul petrecerii pentru ca este poibil sa se incalzeasca foarte tare iar aparatele de ventilatie sa nu faca fata.

Nu uita de toaletele ecologice. Amplasate la o distanta considerabila de cort si sa fie in numar potrivit pentru ca invitatii sa nu se inghesuie.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.