Setari Cookie-uri

Cele mai bune locatii pentru o nunta perfecta de vara

Nunta la piscina, nunta la cort, sau nunta pe plaja sunt toate idei perfecte pentru nunti de vis.

Nuntile de vara par a fi unele dintre cele mai frumoase evenimente. Posibilitatile de organizare sunt multiple, iar locatiile pot varia in functie de preferintele si dorintele mirilor. Ne-am gandit sa facem o scurta prezentare a celor mai frumoase locatii pentru nunta de vara. Speram sa va inspire acest articol si sa alegeti una dintre variantele de mai jos.


foto: nunta la cort, Shutterstock

Nunta pe lac

Restaurantele pe malul lacului sunt parca desprinse din basme si ofera mirilor clipe de vis, iar invitatilor amintiri dintre cele mai placate. Pozele de nunta sunt superbe si puteti face chiar un program de “balaceala” pentru invitati.

Nunta la cort

Nunta la cort este una dintre cele mai utilizate si mai apreciate variante atunci cand vine vorba de nunti mari si spectaculoase. Pentru ca un cort se poate amplasa aproape oriunde, multe cupluri opteaza pentru aceasta varianta in ultimul timp. Cuplurile pot opta pentru diferite dimensiuni de cort, pentru diferite modele, acesta fiind un crtiteriu foarte important atunci cand vine vorba de evenimente speciale si costisitoare.

Citește și:

Nunta in padure

O locatie inedita, neexploatata suficient pana acum in special din motive ce tin de legislatie. Multe cupluri se feresc de aceasta varianta pentru ca aprobarile necesare solicita foarte mult timp pierdut si cei mai multi prefera sa aleaga o varianta mai usoara si mai comoda. Nuntile in padure sunt insa, evenimente inedite la care oricine ar participa cu placere si interes.

Nunta pe plaja

Probabil una dintre cele mai comune variante, in special pentru cei care locuiesc in statiunile de la malul marii. Nu stiu de ce, dar fiecare nunta organizata la malul marii mi se pare un spectacol ce merita revazut de nenumarate ori. Astfel de evenimente sunt incarcate de emotie, sentimente, trairi puternice si clipe de neuitat.

Nunta la piscina

Cluburile de vara au piscine mari si reprezinta o locatie potrivita pentru o nunta inedita. Puteti alege si o tematica potrivita pentru ca evenimentul sa fie mult mai special. Pentru ca oamenii sa nu se simta ca la o nunta formala puteti alege un dress code lejer care sa nu necesite costum si camasa in ceea ce ii priveste pe domni sau rochii incomode pentru doamne. La miez de noapte, toata lumea in piscina!

Citește și:

foto: cuplu de nunta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.