Arta mentinerii casniciei

O carte pe care oricine trebuie sa o citeasca!

Nume carte: Arta mentinerii casniciei

Autor: Sylvia R. Karasu si T. Biram Karasu

An aparitie: 2011

Pret: 25,55 lei

Produs disponibil pe site-ul Elefant.ro

"Arta mentinerii casniciei" este o carte despre viata conjugala care incepe odata cu incheierea nuntii, despre diferentele psihologice si biologice dintre barbati si femei, care fac casatoria atat de solicitanta.

Cine nu doreste sa afle cauzele pentru care pasiunea e in pericol sa paleasca in decursul casatoriei, felul cum hormonii exacerbeaza comportamentul si cum mintea noastra ne zapaceste uneori?

Exemple clare, care sunt presarate pe parcursul cartii, fiind „sarea si piperul" ei, ilustreaza cum sarcinile, nasterile si cresterea copiilor mici si a adolescentilor imping de atatea ori o casnicie spre dezastru si cum stresurile care apar la mijlocul vietii, de pilda din cauza aventurilor amoroase si a bolilor, contribuie la dezbinarea sotilor.

Retail jobs

Este, de fapt, o carte care transmite mijloacele esentiale pentru arta atat de subtila a mentinerii casniciei.

Dr. Sylvia R. Karasu este profesor de psihiatrie la Weill Medical College of Cornell University si medic psihiatru la New York Presbyterian Hospital.

Dr. T. Byram Karasu este cadru universitar si Presedinte al Departamentului de Psihiatrie si Stiinte Comportamentale de la Albert Einstein College of Medicine si psihiatru-sef la Montefiore Medical Center. Cei doi sunt casatoriti de peste trei decenii.

Tot impreuna au scris in 2010 cartea The Gravity of Weight: A Clinical Guide to Weight Loss and Maintenance.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri