Setari Cookie-uri

Dragostea adevarata. Taina dragostei inainte si dupa casatorie

Dragostea este o minune, este o taina care nu se dezvaluie pana la capat

Nume carte: Dragostea adevarata. Taina dragostei inainte si dupa casatorie

Autor: Dmitry Semenik

An aparitie: 2012

Pret: 18 lei

Produs disponibil pe site-ul Elefant.ro

"Toti sunt de acord ca dragostea este valoarea suprema a vietii noastre. Ca atare, este foarte important s-o abordam intr-un mod matur, sa intelegem cat de mult tine de noi pregatirea pentru dragoste, s-o recunoastem atunci cand vine si s-o pazim de toate primejdiile.

Cartea de fata este menita tocmai sa va ajute in aceasta privinta.

Dragostea este o minune, este o taina care nu se dezvaluie pana la capat - si totusi, ne vom stradui, pe cat sta in puterile omenesti, sa gasim raspunsul la intrebarea: «Ce este dragostea si prin ce se deosebeste ea de replicile ei false - patima, dependenta?»

Ne vom stradui sa descoperim legile vietii dragostei, sa descoperim ce ajuta venirea ei si din ce pricina moare ea. Impreuna cu duhovnici, cu psihologi si cu oameni de alte profesii in a caror viata am vazut dragoste autentica, vom vorbi pe cat se va putea de profund, insa de o maniera simpla si accesibila, despre un lucru pe care in vremea noastra putini il stiu: ce reprezinta de fapt familia si care este rostul ei autentic, caci tocmai familia este locul unde poate fi atinsa culmea iubirii adevarate.

Citește și:

Daca veti citi la vreme aceasta carte si va veti inarma cu lucrurile aflate din ea, veti putea - daca veti dori - sa evitati multe greseli dureroase, si viitoarea voastra familie va avea mult mai multe sanse de a ramane intreaga si fericita, de a fi loc unde traieste Dragostea.

Ar fi bine ca fiecare pereche proaspat casatorita sa primeasca in dar o asemenea carte, daca nu a apucat s-o citeasca mai inainte.

Credem ca dezastruoasa statistica a divorturilor, familiilor incomplete si copiilor nefericiti s-ar schimba in bine.

Deocamdata, acestea sunt numai vise - insa puteti, daca aceasta carte va va placea, sa cumparati cateva exemplare si sa le daruiti tinerilor apropiati care vor sa-si intemeieze o familie sau care s-au casatorit nu demult." - Dmitry Semenik

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.