Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste

'Sa iubesti inseamna sa accepti ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi si ceea ce inca nu s-a intamplat.' - Autor necunoscut

Berbec

O relatie cu o persoana din Berbec este intensa, romantica dar furtunoasa, caci nu va dura, daca nu reusesti sa iti dai seama ca o astfel de persoana are nevoie de trairi interesante si incitante mereu, ca uraste plafonarea si lipsa de inspiratie.

Actiunea si creativitatea ii fac pe cei din Berbec fericiti si doar acei parteneri care reusesc sa tina pasul acesta alert, raman pentru mai multa vreme in inimile ardente ale nativilor si nativelor din Zodia Berbec.

Taur

Taurul este una dintre cele mai romantice, cele mai senzuale si placute zodii. De aceea, persoana care ii cucereste inima unei persoane din Zodia Taur, rezoneaza in mod profund cu dragostea de frumos a acesteia. Un Taur este mereu deschis povestilor adevarate de iubire, crede in frumusete si in manifestarea a tot ceea ce este mai bun intre doi oameni care au sentimente unul fata de celalalt.

Citește și:

O relatie indelungata cu o astfel de persoana presupune creativitate si de asemenea, fidelitate in toate aspectele vietii. Tradarea si neincrederea sunt pentru tauri echivalente cu moartea iubirii…

Gemeni

Persoanele nascute in acest Semn sunt cel mai dificil de tinut locului. Cu greu reusesti sa le castigi fidelitatea, din cauza energiei lor debordante, in acelasi timp magica.

O persoana din Zodia Gemeni tinde mereu spre libertate si in dragoste se simte mereu nelinistita. Gemenii au tendinta de a-si schimba des partenerii. Ca sa fii alaturi de o persoana din Zodia Gemeni pentru un timp indelungat, trebuie sa intuiesti nevoia sa de libertate, sa ii dai spatiu sa se manifeste si sa isi puna in aplicare ideile creative.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.