Setari Cookie-uri

Dansul mirilor: cele mai frumoase coregrafii

Dansul mirilor este intotdeauna un moment plin de emotii ce starneste sentimente frumoase in inimile tuturor invitatilor. Am pregatit cateva dintre cele mai frumoase coregrafii pentru aceste clipe inedite.

Unul dintre cele mai frumoase momente ale petrecerii de nunta este cel de inceput si anume dansul mirilor ce transmite tuturor invitatilor o emotie speciala. In ultimul timp, coregrafiile in ceea ce priveste dansul mirilor sunt din ce in ce mai surprinzatoare asa ca va invitam sa vizionati cateva dintre cele mai bune exemple.

1. Dansul mirilor electrizant

Sursa video: YouTube.com

Un dans al mirilor ce debuteaza energic si se continua in aceeasi maniera care invita la dans si voie buna. Este o coregrafie ce se potriveste perfect cuplurilor energice.

2. Dansul mirilor clasic

Sursa video: YouTube.com

Acest dans incepe usor timid, iar stangacia cuplului nu face altceva decat sa adauge un plus de emotie momentului. Pe parcursul dansului cei doi reusesc sa isi impresioneze invitatii prin prize perfect executate.

3. Dansul mirilor energic

Citește și:

Sursa video: YouTube.com

Un dans al mirilor ce incepe intr-o maniera clsica si se continua intr-un stil spectaculos si surprinzator. Abilitatile de dansator ale mirelui sunt dezvaluite la finalul dansului cand ofera invitatilor un adevarat moment spectaculos.

4. Dansul mirilor inspirat din Dirty Dancing

Sursa video: YouTube.com

Filmul Dirty Dancing a facut furori timp de multi ani la rand si se pare ca acest cuplu a ales melodia centrala a filmului pentru dansul mirilor. Este unul dintre cele mai frumoase si mai apreciate dansuri.

5. Dansul mirilor surprinzator

Sursa video: YouTube.com

Daca va asteptati ca dansul mirilor sa fie unul lent ce aduce aminte de clasicul vals, acum aveti parte de o surpriza placuta pregatita de catre cuplul proaspat casatorit. Un dans energic cu o coregrafie spectaculoasa.

Sursa foto prima pagina: cuplu casatorit, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.