Setari Cookie-uri

7 secrete pentru fotografia perfecta a nuntii tale

Mai jos va redau cateva recomandari de care puteti tine cont pentru a obtine un rezultat optim in colaborarea cu fotograful ales.

Fotografiile sunt probabil cea mai pretioasa achizitie pe care o poti avea in urma nuntii tale. De aceea, daca exista un aspect in organizarea nuntii unde trebuie sa fii extrem de pretentioasa, acesta este alegerea fotografului potrivit. Mai jos va redau cateva recomandari de care puteti tine cont pentru a obtine un rezultat optim in colaborarea cu fotograful ales.

1. Trebuie sa simti "chimie" intre tine si fotograf

De-a lungul anilor am constatat ca, in unele cazuri, mirii si fotograful se inteleg de minune din prima secunda. Pur si simplu se stabileste o conexiune intre ei si isi completeaza unii altora frazele. Acestea sunt "echipele" care au parte de cele mai reusite albume de nunta.

Iti recomand sa te intalnesti cu mai multi fotografi pana cand il gasesti pe cel cu care rezonezi optim. Cu fotograful, esti ca intr-o poveste de dragoste: cand il vei intalni pe cel potrivit pentru tine, vei sti!

Citește și:

2. Asigura-te ca fotografille de nunta vor spune povestea TA

Inainte de nunta, iesiti la o cafea cu fotograful. Sau la mai multe. Vorbiti, povestiti, ajutati-l sa va cunoasca si sa poata intelege cine sunteti si ce va doriti. Albumul nuntii este o carte de basme: asigura-te ca povestea pe care o spune te reprezinta in totalitate.

3. Incearca sa te porti natural in fata camerei

E o recomandare usor absurda. Aproape oricine intepeneste in fata aparatului de fotografiat si isi scoate din buzunar "fata de poza". Totusi, este evident ca cele mai reusite poze nu sunt cele in care mirele si mireasa par a avea un bat infipt in partea dorsala. De aceea, este bine sa interactionati cu fotograful, sa creati o atmosfera relaxata, sa va bucurati de moment si sa va distrati sincer in timpul sedintei foto.

In cazul in care aveti emotii legate de sedinta foto din ziua nuntii ii puteti propune fotografului vostru sa faceti o sedinta foto "de test" inainte de nunta. Astfel va veti obisnui cu cerintele fotografului, ii veti da ocazia sa identifice punctele vostre slabe, dar si pe cele bune. Rezultatul este clar unul superior in cazul in care cuplul si fotograful au lucrat impreuna si in trecut.

Citește și:

4. Fii indrazneata in alegerea locatiei!

Parcul Herastrau, Arcul de Triumf, Muzeul Satului...Cate fotografii de nunta nu ai vazut in aceste locatii? Pe toate! Sigur ca unele poze pot fi extrem de reusite in aceste decoruri clasice, insa iti recomand sa cauti si locatii unice. Vei afla ca spatiile te pot surprinde placut. Zonele mai putin populare din Centrul Vechi, o casa parasita, un parc de distractii inchis pentru public pot fi cateva idei de locatii inedite pentru o sedinta foto deosebita. In plus, pentru sedinta foto "Trash the dress" te poti deplasa oriunde iti permite bugetul - de la Vulcanii Noroiosi pana in Las Vegas. De cele mai multe ori fotografii sunt incantati sa aiba ocazia de a face poze intr-o locatie deosebita.

5. Asigura-te ca poti face fotografii in biserica

Nu o singura data am avut parte de o asemenea "surpriza". Daca nu vrei sa ai parte de o runda zdravana de emotii in ziua nuntii, e mai bine sa intrebi cu ceva timp inainte daca in regulamentul intern al bisericii nu exista vreo regula care sa interzica fotografiile. De cele mai multe ori preotii sunt intelegatori si poti ajunge la un compromis, insa crede-ma, nu vrei sa poti aceasta discutie in ziua nuntii. Paza buna trece primejdia rea!

Citește și:

6. Fii tu insati!

Stiu ca in poze ai vrea sa pari ceva mai slaba. Si mai inalta. Sa fii surprinsa numai din partea dreapta, la un unghi de 35 grade, pozitie in care nasul tau arata cel mai bine. Ca ti-e teama sa nu-ti fi ramas o boaba de mac printre dinti. Sau ca nasturelul acela micut care iti tine trena se mai tine doar intr-un fir subtire de ata. Gandeste-te insa ca fiecare mireasa are fix aceleasi probleme ca si tine.

Ca fotografiile cele mai reusite sunt cele in care a fost surprinsa razand cu gura pana la urechi si ca nici macar tu n-ai habar daca parea grasa ori slaba in imaginea respectiva. Asa ca scoate-ti morcovul acela de stii tu unde si fii tu insati! Esti in centrul atentiei la aceasta petrecerea tocmai pentru ca esti o persoana minunata cu care cineva tocmai a declarat in gura mare ca vrea sa isi petreaca tot restul vietii sale. Lasa energia acestei zile minunate sa treaca de obiectivul aparatului de fotografiat si sa fie capturata, pe vecie, in cele mai frumoase imagini de nunta!

Citește și:

7. Simte-te bine!

Este un sfat pe care il ofer ori de cate ori am ocazia. O mireasa care se simte bine si se distreaza va arata bine atat in fata invitatilor cat si in poze si video. Relaxarea este ingredientul magic pentru o nunta perfecta.

Stiu ca uneori poate fi foarte dificil sa te relaxezi atunci cand mintea ta scaneaza permanent detaliile organizatorice. Stiu ca in timp ce dansezi afisand un ranjet urias pe chip te gandesti daca friptura din farfuriile invitatilor e bine incalzita, daca chelnerul a inteles ca nasul e alergic la piper sau ca soacra face indigestie de la vinul alb. Stii ce? E nunta voastra! Tot ce ai putut face pana acum e bun facut. De aici inainte, singura ta atributie este sa te simti bine! O mireasa fericita asigura succesul evenimentului.

Sper ca sfaturile mele ti-au fost de ajutor si te astept cu drag sa organizam impreuna o nunta de vis!

Citește și:

Cu drag,
Carmen
www.carmenevents.ro
0731.134.264

Sursa articol: carmenevents.blogspot.com

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.