Setari Cookie-uri

Cele mai populare 5 clipuri de nunta!

Nunta este un prilej de bucurie, un prilej de petrecere si un moment emotionant in viata fiecareia dintre noi. Invitatii se bucura alaturi de noi si chiar ne pregatesc mici surprize de care ne bucuram de fiecare data. In ultimul timp, clipurile surpriza de la nunti au devenit un fenomen in lumea internetului, iar noi v-am pregatit cateva dintre cele mai populare.

1. Cel mai frumos dans din partea mirelui

Pe noi ne-a distrat foarte tare acest filmulet si fiecare dintre noi si-ar fi dorit un asemena partener. Un moment de relaxare in timpul nuntii este ca o gura de aer proaspat.

Sursa video: YouTube.com

2. Cea mai frumoasa surpriza din partea mirelui

Cine nu si-ar fi dorit o asemenea cerere in casatorie? Pe noi ne-a cucerit definitiv si l-am clasat in topul filmuletelor noastre preferate!

Sursa video: YouTube.com

3. Cel mai frumos dans al mirelui impreuna cu mama sa

Inca mai crezi ca soacra ta vrea sa iti faca numai zile fripte? Iata ce surpriza a pregatit mama mirelui la nunta si cum s-au distrat invitatii!

Sursa video: YouTube.com


4. Cel mai amuzant dans al mirelui

Cand ai un partener care are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, ar fi bine sa te pregatesti pentru o asemenea surpriza in cea mai frumoasa zi din viata voastra!

Citește și:

Sursa video: YouTube.com

5. Cerere in casatorie in tip flash mob!

O astfel de cerere in casatorie te lasa cu gura cascata si te cucereste pe loc. Sunt sigura ca si tu visezi la asa ceva, dar cred ca partenerul tau ti-a pregatit un moment mult mai frumos!

Sursa video: YouTube.com

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.