Setari Cookie-uri

Retrospectiva anului 2014: Cele mai frumoase momente de la nuntile celebritatilor

Cele mai importante nunti ale anului 2014

Ca in fiecare an, celebritatile ne-au obisnuit sa ne surprinda si sa ne impresioeze prin nuntile lor absolut fabuloase. Nunti la care fiecare dintre noi visam, nunti din care ne inspiram si pe care le comentam fie doar de dragul barfei sau al stirilor ce impanzesc toate revistele de specialitate si nu numai.

Parca anul acesta a fost ceva in aer si din ce in ce mai multe cupluri celebre au ales sa isi uneasca destinele si sa porneasca pe un drum alaturi de o persoana speciala in viata lor.

Si nu numai celebritatile, pentru ca la o scurta analiza, observ ca am cam ramas in urma cu asceste lucruri pentru ca pe langa burticile ce se intrezaresc printre hainutele prietenelor mele, primesc fel si fel de invitatii la nunti si cununii. Dar sa trecem peste si sa aruncam un ochi in lumea celebritatilor, in vederea alcatuirii unui clasament al celor mai spectaculoase nunti.

Citește și:

1. Kim Kardashian si Kanye West

Sursa foto: Instagram

Cu siguranta una dintre cele mai comentate si mai mediatizate nunti ale anului 2014 a fost nunta dintre deja celebra Kim Kardashian si sotul ei, Kanye West. Luxul, eleganta si stilul au facut din acest eveniment unul dintre cele mai apreciate in pofida invidiilor inevitabile.

2. Angelina Jolie si Brad Pitt

Sursa foto: HelloMagazine.com

Nunta dintre Angelina si Brad a fost una asteptata cu sufletul la gura inca de foarte multi ani, si poate deloc asa cum ne-o imaginam. Discretia a fost pe masura, iar la eveniment au luat parte copiii cuplului si prietenii cei mai apropiati.

3. George Clooney si Amal Alamuddin

Sursa foto: People.com

Stiu cat de mult ai suspinat atunci cand ai vazut ca intr-un final cineva i-a pus capac si celui mai mare burlac al Hollywood-ului, pentru ca la fel de mult am facut-o si eu. Pana la urma am reusit sa ma obisnuiesc cu ideea ca fiecare nas isi are nasul. O nunta frumoasa, un cuplu deosebit, si un eveniment special.

Citește și:

4. Solange Knowles si Alan Ferguson


Sursa foto: Gulliver/Splash news

Solange si iubitul ei, Alan, au avut o nunta nu foarte mediatizata, undeva in New Orleans la care si-au facut aparitia pe doua biciclete albe.


5. Scarlett Johansson si Romain Dauriac

Sursa foto: Gulliver/Splash news

Un alt cuplu care a ales sa isi tina nunta departe de ochii presei si au pastrat discretie in cele mai fine detalii.

6. Jessica Simpson si Eric Johnson

Sursa video: YouTube.com

La propria nunta, Jessica Simpson a uimit prin rochia ei incrustata de bijuterii, o rochie foarte eleganta si foarte scumpa in acelasi timp.

7. Adam Levine si Behati Prinsloo

Sursa foto: Gulliver/Splash news

Cei doi au ales ca nunta lor sa fie o mare petrecere la care invitatii sa se distreze mai bine ca oricand, o petrecere amuzanta cu fel si fel de surprize pegatite pentru oaspeti.

Citește și:

8. Elthon John si David Furnish

Sursa foto: Instagram

De curand, cantaretul pop si-a unit destinele intr-un cadru legal cu partenerul sau, David Furishm sub privirile a catorva dintre cei mai propiati prieteni printre care si David si Victoria Beckham si Elizabeth Hurley.

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.