Setari Cookie-uri

Cum arata in realitate noaptea nuntii: Destainuirile cuplurilor casatorite

Te-ai gandit vreodata ca noaptea nuntii ar putea fi cu totul altfel decat ti-ai imaginat?

Asteptarile in ceea ce priveste noaptea nuntii sunt destul de mari. Ne imaginam cu siguranta ca vom avea parte de prima noapte de sex in calitate de cuplu casatorit, iar ca toate aceste fantezii se vor desfasura intr-o camera de hotel luxoasa asa cum am visat intotdeauna.

Dar cum poti face fata oboselii de peste si zi de la petrecere? Cum te mai poti concentra pe altceva decat pe un somn lung si odihnitor?

Hai sa vedem ce au zis cuplurile casatorite si ce se intampla de fapt in noaptea nuntii:

1. "Am adormit imediat, iar cand ne-am trezit am mancat tort in pat".

2. "Fara sex. Doar som. Somn, dulce somn".

3. "Nu am mancat nimic toata ziua din cauza stresului si agitatiei asa ca in momentul in care am ajuns in camera de hotel am comandat mancare chinezeasca la singurul restaurant care era deschis la 4 dimineata. Pana a ajuns comanda am facut sex, apoi am mancat si am adormit uitandu-ne la TV".

Citește și:

4. "Am dormit in paturi separate".

5. "Am pornit inapoi spre hotel, am dus-o pe proaspata mea sotie in brate, ne-am dorit sa ne consumam casnicia in acea noapte, dar cineva a batut la usa. Era mama mea care ne spunea ca ar trebui sa coboram si sa stam un pic de vorba cu rudele, fara niciun comentariu".

6. "Ea statea pe podea in fata mea. Ne uitam la TV in timp ce eu ma chinuiam sa ii scot cele 6 000 de agrafe din par. Dupa tot acest joc, am adormit instantaneu".

7. "Se intampla cu aproape 50 de ani in urma, dar a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. Ne-am casatorit dimineata dupa care a urmat o scurta receptie. Am condus in afara orasului si ne-am oprit la un hotel unde aveam sa ne petrecem luna de miere. Eram amandoi total neexperimentati in ceea ce priveste sexul, dar a fost amuzant si placut sa ne descoperim reciproc".

Citește și:

8. "Sotia mea plangea de-a dreptul pentru ca mie imi lua mult prea mult sa ii desfac cei 8 000 de nasturi pentru a-si putea da rochia jos. Apoi a inceput sa planga cand am inceput sa ii scot cele 8 000 de agrafe din par, iar dupa jumatate de ora ne-am gandit ca suntem prea obositi pentru sex. Ne-am bagat in pat si am adormit imbratisati. O iubesc si acum pe acea femeie".

9. "Am ajuns in camera de hotel cu o zi inainte de nunta. Am mers la biserica, ne-am spus juramintele, ne-am facut treaba si am avut receptia nuntii. Cand am plecat de la receptie, mireasa mea mi-a spus ca menstruatia i-a venit la biserica. Am dat o fuga pana la magazinul nostru preferat si am cumparat un joc. Ne-am jucat monopoly toata ziua, ne-am uitat la TV si am dormit in cel mai comod pat".

10. "Am baut incontinuu timp de cateva ore. Am intrat repede in camera, am avut parte de un quickie decent, iar eu am iesit pe hol strigand in gura mare ca nu am chiloti pe mine in timp ce mergeam cu prietenii nostri spre un after party intr-o alta camera de hotel. M-am intors si am vazut-o pe mama in spatele meu care radea tinandu-se de burta. M-a imbratisat si mi-a spus ca sunt fiica perfecta, apoi mi-a pus in mana o sticla de wiskey si m-a impins catre sotul meu pentru a pleca la petrecerea de alaturi".

Citește și:

La tine cum a fost noaptea nuntii?

Sursa articol: Huffingtonpost.com

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Sursa foto interior: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.