Setari Cookie-uri

Nunta cu o destinatie in afara tarii: 5+1 Lucruri pe care trebuie sa le stii

Afla care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi sa iti organizezi nunta in afara tarii.

A sosit si momentul in care sa iti pregatesti nunta mult visata si te-ai hotarat sa faci o nunta restransa ce va avea ca destinatie o locatie din strainatate, departe de traditiile romanesti si de oamenii de aici.

Pentru asta ai cu siguranta nevoie de un buget considerabil si de multa rabdare. Trebuie de asemenea sa ai incredere in oamenii care te ajuta si in informatiile ce iti sunt transmise de catre cei care se vor ocupa de locatia nuntii tale si de toate detaliile pe care tu, de la distanta, nu poti decat sa le coordonezi si sa speri ca totul va fi bine si va arata exact asa cum iti doresti.

Trebuie sa iti spun ca esti foarte curajoasa si ca initiativa ta este de admirat, iar invitatii cu siguranta vor fi impresionati si vor aprecia tot ceea ce vei face.

Sunt cateva lucruri la care trebuie sa fii foarte atenta in aceasta situatie, si nu trebuie sa le lasi sa iti scape din vedere.

Citește și:

1. Vezi daca locatia este disponibila in data la care te-ai gandit

Ti-ai ales destinatia in care vrei sa aiba loc nunta ta. Ti-ai ales perioada pe care o veti petrece acolo si te-ai gandit si la locatia unde vor avea loc ceremonia si petrecerea. Dar te-ai gandit sa vezi este disponibila si daca este legal sa iti organizezi nunta acolo unde iti doresti?

2. Cauta-ti din timp o persoana care sa se ocupe de machiaj si coafura

Nu cred ca vrei sa intri intr-un salon oarecare in ziua nuntii pentru a pune la punct cele mai importante doua puncte ale look-ului de mireasa pe langa rochia pe care o vei purta. Coafura si machiajul trebuie sa fie impecabile, iar daca nu iti poti lua persoanele de incredere dupa tine, cere-le cateva sfaturi si poate chiar te pot indruma catre o persoana de acolo care sa te poata ajuta.

3. Cauta hotelul perfect pentru cazarea invitatilor

Citește și:

Pentru ca vor fi si ei departe de casa, trebuie sa le oferi invitatilor toate conditiile necesare pentru un sejur de vis si o petrecere de nunta de neuitat. Asiguta-te ca hotelul ales are tot ceea ce trebuie pentru ca ei sa nu aiba motive ne nemultumire.

4. Asigura-te ca invitatii tai ajung in siguranta la destinatie

Dupa ce au acceptat invitatia la nunta pe care tu ai ales sa o organizezi in alta tara, ar trebui sa apreciezi eforturile pe care le fac si sa te interesezi daca au ajuns cu bine. Ai putea chiar sa ii vizitezi si sa vezi daca totul este in ordine. Cu siguranta vor aprecia interesul tau.

5. Atentie la bagaj!

A sosit si momentul in care trebuie sa impachetezi si sa iti faci bagajul pentru nunta de vis. Ar trebui sa te ajuti de cateva liste pe care sa le realizezi din timp. In acest fel te vei organiza mult mai bine si vei reusi sa gestionezi stresul bagajului cu usurinta.

Citește și:

6. Viziteaza locul ceremoniei inainte de ziua nuntii

Cu siguranta ai ales o locatie magica pentru ceremonia nuntii tale si pentru petrecerea de dupa, asa ca vei vrea ca totul sa fie perfect. Pentru a evita orice eveniment neplacut ai face bine sa vizitezi locatia inainte de nunta. Te familiarizezi cu locul, poti sa faci chiar o repetitie si poate iti mai vin idei pentru amenajare.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.