Setari Cookie-uri

Juramintele unui mire pentru fiica lui vitrega de 3 ani

Citeste juramintele unui mire catre fiica sa vitrega in varsta de trei ani.

Stiu ca se obisnuieste ca juramintele sa fie spuse intre cei doi miri, insa Brian Scott, si-a spus juramintele nu doar miresei sale, ci si fiicei acesteia in varsta de trei ani. A facut acest gest pentru ca ele sunt cele mai importante doua prezente din viata lui.

In timpul ceremoniei Brian s-a aplecat astfel incat sa poata fi la acelasi nivel cu micuta Brielle, si i-a promis ca o va iubi si ca va fi alaturi de ea indiferent de ce se va intampla.

foto: tata si fiica, shutterstock

"Iti promit ca mereu te voi tine de mana si voi alega cu tine pe strazi astfel incat tu sa te simti bine. Iti promit ca am sa te invat sa iti spui rugaciunea inainte sa mananci.

Iti promit ca am sa iti citesc in fiecare seara cate o povestioara inainte sa adormi. Iti promit ca am sa iti arat cum trebuie sa se poarte un barbat cu o femeie si ai sa vezi asta in relatia mea cu mama ta.

Citește și:

Si peste toate acestea, iti promit sa te protejez, sa te iubesc si sa fiu alaturi de tine pentru totdeauna".

Brian a declarat pentru publicatia "The Huffington Post" ca nu se astepta sa aiba atat de mari emotii atunci cand avea sa isi recite juramintele catre fiica sa vitrega. El se astepta ca cele mai mari emotii sa le aiba in momentul in care isi va spune juramintele fata de proaspata lui sotie, insa supriza a fost si mai mare, iar emotiile l-au cuprins cu adevarat in momentul in care a privit-o pe micuta in ochi si a inceput sa ii spuna ceea ce pregatise pentru ea.

Cei doi s-au intalnit pentru prima oara prin intermediul unor prieteni comuni in anul 2011. In noiembrie 2014, au devenit parintii unui baietel sanatos, iar Brian se bucura si acum de postura de tata.
"Doar fiind acolo pentru copii, bucurandu-te de momentele petrecute in familie, jucandu-te cu ei, auzindu-i razand si vazandu-i zambind - toate aceste lucruri sunt mult mai bune decat orice altceva". - declara Brian Scott.

Citește și:

    Un tata devotat, un tata ce isi iubeste copii, un tata ce isi pretuieste familia si ar face orice pentru fericirea acesteia.

    Un exemplu demn de urmat, un exemplu pe care fiecare tata ar trebui sa il ia in calcul.

    Sursa articol: Huffingtonpost.com

    Foto prima pagina: tata si fiica, shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    3 Martie 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.