Setari Cookie-uri

Nunta in aer liber: o zi ca o poveste

O nunta in aer liber poate fi una extrem de frumoasa daca tii cont de cateva aspecte importante.

Nu vreau sa spun despre celelalte nunti ca nu sunt frumoase si ca nu transmit aceeasi emotie frumoasa si aceleasi sentimente sincere, dar de data aceasta am ales sa imi indrept atentia catre nuntile in aer liber.

Ok. Recunosc. Imi place la nebunie nuntile in aer liber si visez sa am o asemenea nunta inca de cand am auzit pentru prima oara acest cuvant.

foto: decoratiuni nunta, shutterstock

Si pentru ca zilele frumoase de vara bat deja la usa, nuntile in aer liber vor fi in atentia noastra pentru ceva timp de acum inainte. O sa incep cu cateva reguli si alte cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stii inainte sa iti alegi o locatie in aer liber pentru cea mai frumoasa si mai importanta zi din viata ta:

1. Permis pentru locatie

Inainte de a incepe pregatirile pentru nunta ta in aer liber intereseaza-te daca locatia aleasa de tine este disponibila pentru organizarea evenimentelor si incearca sa obtii un permis pentru ca totul sa fie in regula si sa nu intampini neplaceri.

Citește și:

2. Verifica starea vremii si pregateste-te pentru ce-i mai rau

Pentru ca iti doresti o nunta in aer liber, vremea s-ar putea sa fie dusmanul tau cel mai mare pentru ca adesea este imprevizibila si ii pace sa iti strice cele mai frumoase momente. Asigura-te ca totul este in regula si ca esti pregatita pentru orice situatie.

3. Alege decoratii potrivite

Pentru ca ai ales o locatie in aer liber, decoratiunile pentru nunta trebuie sa fie cat mai naturale si cat mai apropiate de mediul inconjurator si de locatia aleasa.

4. Asigura confortul invitatilor

Depinde de tematica nuntii pe care ti-o alegi cum vei vrea sa arate totul, dar trebuie sa te gandesti la confortul invitatilor avand in vedere faptul ca evenimenul dureaza pana in zori.

5. Instaleaza un ring de dans

Dansul este unul dintre cele mai importante aspecte cand vorbim despre o nunta reusita, asa ca ar trebui sa te gandesti la un ring de dans perfect pentru invitatii tai dar si pentru tine. Astfel atmosfera va fi una ideala.

Citește și:

6. Opteaza pentru un cort

Ideal ar fi sa gasesti un cort ce se poate deschide pe toate laturile astfel incat in interiorul acestuia sa fie amenajat spatiul pentru mese si pentru dans, iar in afara cortului alte decoratiuni inspirate.

7. Pozele in aer liber pot fi spectaculoase

Daca te ajuti de cateva accesorii potrivite, pozele de la nunta ta pot fi cu adevarat spectaculoase.

foto prima pagina: cuplu de nunta, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.